Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Így neveld a sárkányodat

Ebben a kategóriában az Így neveld a sárkányodat - How to train your dragon animációs mese alapján készült figurákat, plüssöket találhatod.


8termék 18

A "How to Train Your Dragon" egy nagyon népszerű animációs film- és könyvsorozat, amely a vikingek és sárkányok világában játszódik. A történet középpontjában egy fiatal viking fiú, Hiccup Horrendous Haddock III áll, aki egy elszigetelt viking faluban, Berkben él. A történet szerint a vikingek és a sárkányok hosszú éveken át ellenséges viszonyban álltak egymással, de Hiccupnak sikerül barátságot kötnie egy sárkánnyal, akit Fogatlan Éjfúriának nevez el, és megváltoztatja a két faj viszonyát.

A történet során Hablaty, annak barátai és Fogatlan, számos kalandban vesz részt, miközben megpróbálják megvédeni a falujukat és megtanulni, hogyan éljenek békében a sárkányokkal. A történet fontos eleme a barátság, a család és a változás témája, miközben izgalmas kalandokat élnek át a sárkányokkal való harcban és barátságban.

A "How to Train Your Dragon" könyvsorozatot Cressida Cowell írta, és a DreamWorks Animation adaptálta filmekké. A filmeket világszerte nagy sikereknek örvendtek, és a karakterek, valamint a világ, amelyben játszódik, hatalmas rajongótábort vonzottak.