Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Brontosaurus dinoszaurusz figura 20
Brontosaurus dinoszaurusz figura 20
7 750 Ft

Brontosaurus dinoszaurusz figura 20

Brontosaurus dinoszaurusz figura 20
Brontosaurus dinoszaurusz figura 20

Brontosaurus dinoszaurusz figura 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű részletes, tömör figura, biztonságos műanyagból.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
7 750 Ft
Részletek

A Brontosaurus a hüllők (Reptilia) osztályának dinoszauruszok csoportjába, ezen belül a hüllőmedencéjűek (Saurischia) rendjébe, a Sauropodomorpha alrendjébe, a Sauropoda alrendágába és a Diplodocidae családjába tartozó nem.

A dinoszauruszok közül a Brontosaurus (jelentése: mennydörgő gyík) az egyik legismertebb, számos film, reklám, postabélyeg és egyéb árucikk szereplője.

A Brontosaurus-fajok hosszú és vékony nyakkal, kis fejjel, növényevésre alkalmazkodott fogazattal, erőteljes felépítésű tömzsi testtel, és hosszú, ostorszerű farokkal rendelkeztek. A kövületeikből ítélve ezek az állatok az orrtól a farokvégéig 22 méter hosszúak és 15 tonnásak lehettek. Az egyik példány 112 csigolyájából 15 nyaki, 10 hátgerinci, 5 keresztcsonti (os sacrum) és 82 farokcsonti volt; a farokcsigolyák száma még ugyanazon fajon belül is változó. A mellső lábaikon egy-egy karom ült; e karmok haszna még nem ismert, a feltételezések között fegyverként való használata vagy táplálék és egyéb tárgy megragadása is szerepelt. Más, hasonló méretű Sauropoda nyomokból ítélve, ezek a hosszú nyakú dinoszauruszok naponta körülbelül 20-40 kilométeres távot tehettek meg, csúcssebességük legfeljebb 23–30 km/h lehetett.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
Oenux
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
801427
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek