Darksiders2 - Ps3 játék (használt)

Elérhető
Raktárkészlet:
VAN
Külföldi küldemény rendelésre
Szállítási idő átlagban 3-5 hét
Darksiders2 - Ps3 játék (használt)
4 160 Ft

Darksiders2 használt Ps3 konzol játék.

A várakozásnak vége, hisz itt a Darksiders közvetlen folytatása, ahol egy újabb Apokalipszis Lovassal vághatsz neki a kalandnak, hogy megakadályozd a világ végét. Irányítsd hát Halált a Darksiders II-ben, melynek eseményei az elsõ résszel egy idõben zajlanak és megannyi fordulatot rejtenek.

 • szállítási idő: 1-5 hét

  Régóta keresed és végre megtaláltad?

  Rendeld meg most és várd a csomagodat!

  külföldi küldemények szállítási ideje: 3-5 hét

  hazai raktáron lévő küldemények szállítási ideje: 2-3 nap

  BALCK FRIDAY AKCIÓ

  2019. November 22. 23. 24.

  7000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

  A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

  (December 24-ig való kiszállítást külföldről érkező termékeinkre nem tudjuk garantálni)

   

  Részletek

  Darksiders2 Ps3 játék:

  Fedezd fel a Darksiders II világát és annak sötét jövõjét, ahol a Halálnak meg kell találnia egy fontos tárgyat, mely ahhoz szükséges, hogy a világegyetem egyensúlya visszaálljon az eredeti állapotba. Az útja nem lesz egyszerű, rengeteg veszélyes helyen kell keresztül verekedned magad a Halállal, hogy eljuss a végsõ célig.  A fõszereplõ maga a Halál a Darksiders II-ben, ismerd és tanuld meg a különleges képességeit és harci technikáit, melyek használatával eredményesen veheted fel a harcot a rád rontó ellenfelekkel szemben. Ismerd meg a változatos és hatalmas területeket, beszélgess a különbözõ nem játékos karakterekkel, hogy minél több információt megtudj a világról és a történetrõl.  Egy igazán vérbeli akciójáték, ahol nem mást, mint a Halált irányíthatod,  Töménytelen akció, látványos és izgalmas csaták melyek a Darksiders II-ben várnak rád!


  Videojátékokra vonatkozó információk:

  A webáruházunkban kapható videojátékok alig használt, jó minőségű termékek. A legtöbb játékhoz a kiskönyv (manuál) is tartozik, de nem tudjuk mindegyiknél garantálni, illetve előfordulhat, hogy a játéklemez platinum kiadású.

  Minden videojáték angol nyelvet tartalmaz, illetve PAL régió kódolásúak.

  Kevés Japán NTSC játékunk is elérhető, ezek csak japán nyelvet tartalmaz. Az NTSC régiójú játékok csak NTSC gépekben játszhatóak le.

  Külföldi küldemények szállítási ideje 3-5 hét. A külföldről érkező videójátékok Angliából érkeznek egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz nem tudunk csomagszámot biztosítani.

  Egyéb játékokra vonatkozó információk:

  Minden egyéb játék és ajándéktárgy új. A webáruházban kapható Dragon ball és anime figurák, szobrok mind hivatalos másolatú bootleg játékok.

  A legtöbb játék Kínából kerül szállításra egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz csomagszám is tartozik, amit megírunk e-mailben a nyomkövetési lehetőségekkel.

  Egyéb információk:

  Külföldi küldemények szállítási ideje 3-4 hét, ezeknél a termékeknél csak sikeres előre fizetés (Bankkártya, Paypal, Barion, utalás) után áll módunkban elindítani a kiszállítást.

  Raktáron lévő termékeink szállítási ideje 2-3 nap, ezeket a termékeket lehet házhoz vagy csomagautomtába is kérni utánvéttel.

  Ha külföldi és hazai raktáron lévő termék egyszerre szerepel a kosárban akkor csak előre fizetés és házhoz szállítás lehetséges.

  Adatok
  Megnevezés
  Darksiders 2
  Kategória
  PS3
  Ár
  4160 Ft.
  Gyártó
  THQ
  Korosztály
  15+
  Tulajdonság
  Kaland, mászkálós, RPG, Hack&Slash
  Vonalkód
  4005209166034
  Minőségi állapot
  Használt, de jó állapotban
  Raktár
  Európai Unió
  Érkezés
  1-5 hét
  Cikkszám
  302281
  Kiegészítő termékek
  Elérhető
  3 500 Ft
  Elérhető
  3 600 Ft
  Elérhető
  4 290 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  7 280 Ft
  Elérhető
  3 800 Ft
  Elérhető
  12 740 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  3 100 Ft
  Elérhető
  3 900 Ft
  Elérhető
  3 900 Ft
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!