Death Note notesz

-34%
Elérhető
Raktárkészlet:
VAN
Külföldi küldemény rendelésre
Szállítási idő átlagban 3-5 hét
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
Death Note notesz
4 990 Ft
3 290 Ft

Death Note notesz a Death Note anime sorozatból. 21x15 cm-es. 80 oldalas.

  • Szállítási idő: 3-5 hét

Régóta keresed és végre megtaláltad?

Rendeld meg most és várd a csomagodat!

MEGRENDELÉSEK SZÁLLÍTÁSI IDEJE: 3-5 HÉT (minimum 3 hét maximum 5 hét)

(December 24-ig való kiszállítást nem tudunk garantálni)

Angliából érkező videójátékok rendelésekor jelenleg nem tudunk követhető csomagszámot biztosítani!

Minden más játékot követhető csomagszámmal küldünk nyomkövetési lehetőségekkel.

 

Részletek

A Death Note (デスノート; Deszu Nóto; Hepburn: Desu Nōto?) japán mangasorozat, amelyet Óba Cugumi írt és Obata Takesi illusztrált. A manga első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolás diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, amelyet egy Ryuk nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat, akinek ismeri az arcát és a nevét, majd utóbbit leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, amelyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

A sorozat fejezetei első alkalommal Japánban, a Shueisha által kiadott Súkan Sónen Jump (angol nyelvterületen gyakran Weekly Shōnen Jump) magazinban jelentek meg 2003 decembere és 2006 májusa között. A sorozat tankóbon kötetekben 2004 májusa és 2006 októbere között jelent meg, és azóta több nyelvre is lefordították. A tizenkét kötetes mangából 2006 októberéig körülbelül 20 millió példány kelt el Japánban. A Death Note az Egyesült Államokban a Viz Media kiadásában jelent meg. A sorozat várományosa volt az American Anime-díjnak „2006 legjobb mangája”-kategóriában, valamint a sorozat első kötete a 2008-as Evergreen Young Adult Book-díjnak. Magyarországon a MangaFan jelentette meg a mangát, az első kötete 2008 júliusában jelent meg, míg a befejező tizenkettedik 2011 decemberében.

A sorozat 37 részes anime-adaptációját a Madhouse készítette el, melynek első epizódját az NTV sugározta 2006. október 3-án. Az Egyesült Államokban az anime tévépremierje 2007. október 20-án volt az Adult Swim-csatornán, Kanadában hat nappal később, október 26-án a YTV Bionix műsorblokkjában. A Death Note Magyarországon 2008. február 7-től volt látható az Animax műsorán, majd a sorozatot nem sokkal később az AXN Sci-Fi is műsorra tűzte. Egy hónappal a manga utolsó fejezetének megjelenése után, 2006 júniusába került a japán mozikba a sorozat kétrészes, élőszereplős filmváltozatának elő része, melynek nézettsége az első két hétben még az év sikerfilmjét, A Da Vinci-kódot is megelőzte a szigetországban. Az első film magyarországi mozipremierje magyar felirattal 2008. szeptember 25-én, a másodiknak 2009. május 14-én volt.


Videojátékokra vonatkozó információk:

A webáruházunkban kapható videojátékok alig használt, jó minőségű termékek. A legtöbb játékhoz a kiskönyv (manuál) is tartozik, de nem tudjuk mindegyiknél garantálni, illetve előfordulhat, hogy a játéklemez platinum kiadású.

Minden videojáték angol nyelvet tartalmaz, illetve PAL régió kódolásúak.

Külföldi küldemények szállítási ideje 3-5 hét. A külföldről érkező videójátékok Angliából érkeznek egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz nem tudunk csomagszámot biztosítani.

Egyéb játékokra vonatkozó információk:

Minden egyéb játék és ajándéktárgy új. A webáruházban kapható Dragon ball és anime figurák, szobrok mind hivatalos másolatú bootleg játékok.

A legtöbb játék Kínából kerül szállításra egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz csomagszám is tartozik, amit megírunk e-mailben a nyomkövetési lehetőségekkel.

Szállítási és fizetési információk:

Szállítási költség: +990 Ft. Egyéb költség nem kerül felszámításra.

A megrendeléseket külföldi partnerünk szállítja ki egyenesen a vásárló címére. Szállítási idő: 3-5 hét.

Csak sikeres előre történő fzetés után tudjuk elindítani a rendelések kiszállítását.

Adatok
Megnevezés
Death Note notesz
Kategória
Notesz
Ár
3290 Ft.
Minőségi állapot
Új
Raktár
Kína
Érkezés
3-5 hét
Cikkszám
251967
Kiegészítő termékek
-31%
Elérhető
4 500 Ft
3 100 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!