Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Demon's Souls Ps3 játék (használt)
Demon's Souls Ps3 játék (használt)
25 000 Ft

Demon's Souls Ps3 játék (használt)

Demon's Souls Ps3 játék (használt)
Demon's Souls Ps3 játék (használt)

Demon's Souls Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
25 000 Ft
Részletek

A Demon's Souls egy akció-szerepjáték, amelyet a FromSoftware fejlesztett PlayStation 3.

A Demon's Souls Boletariában játszódik, egy királyságban, amelyet egy Öregnek nevezett sötét lény emészt fel, miután a tiltott lélekművészetek segítségével kiszabadul. A játékosok egy hős szerepét töltik be, akit Boletariába hoztak, hogy megöljék a bukott királyt, Allant, és megbékítsék az Öreget. A játékmenet során a játékosok öt különböző világban navigálnak a Nexus nevű központból, nagy hangsúlyt fektetve a kihívásokkal teli harcra és a játékosok halálát és újjászületését körülvevő mechanikára. Az online többjátékos mód lehetővé teszi a játékosok együttműködését és a világméretű inváziókat, amelyekben játékos versus harc is zajlik.

A Demon's Souls egy akció-szerepjáték, amelyben a játékosok egy kalandor szerepét öltik magukra, akinek nemét és megjelenését a játék elején személyre szabják, és felfedezik Boletaria elátkozott földjét. A testreszabás szempontjai hatással vannak a játékmenettel kapcsolatos különféle statisztikákra (statisztikákra). A játékos karakter egy kezdő karakterosztályt kap , ami tovább befolyásolja a statisztikáit, bár később a játék során módosíthatók, és hatékonyan megváltoztathatják a játékos osztályát egy másik fegyverválasztással kombinálva. A világ hat területre oszlik; a Nexus hub világa és öt további világ négy területre osztva, amelyek mindegyike főnöki találkozással végződik. A harc a fegyvercsapások és blokkok időzítésén múlik, a különböző fegyvertípusok sokféle harci lehetőséget nyitnak meg, és megváltoztatják a játékos mozgási sebességét. A legtöbb akció lemeríti az állóképességmérőt, és ennek kezelése a harc központi részét képezi. Egy ellenség legyőzésével a játékos lelkeket szerez, amelyek tapasztalati pontként szolgálnak különböző statisztikák készítéséhez; és a játék pénzneme új fegyverek, páncélok és tárgyak vásárlásához. 

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Bandai Namco
Korosztály
16 éves kortól
Ár
25000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
373338
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek