Dragon's Dogma Ps3 (használt)

Elérhető
Raktárkészlet:
VAN
Külföldi küldemény rendelésre
Szállítási idő átlagban 3-5 hét
Dragon's Dogma Ps3 (használt)
3 900 Ft

Dragon's Dogma Ps3 konzol játék. 

Dragon's Dogma egy izgalmas új franchise, a Capcom legnagyobb akciójáték sikereinek alkotóitól, mely újraértelmezi az akció / RPG (szerepjáték) műfajt. A hatalmas, élettel teli, nyitott világban játszódó Dragon's Dogma a felfedezés és a cselekvés szabadságát nyújtja, akciójátékoktól szokatlan, üdítően új megközelítésben. 

 • szállítási idő: 1-5 hét

  Régóta keresed és végre megtaláltad?

  Rendeld meg most és várd a csomagodat!

  külföldi küldemények szállítási ideje: 3-5 hét

  hazai raktáron lévő küldemények szállítási ideje: 2-3 nap

  BALCK FRIDAY AKCIÓ

  2019. November 22. 23. 24.

  7000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

  A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

  (December 24-ig való kiszállítást külföldről érkező termékeinkre nem tudjuk garantálni)

   

  Részletek

  Dragon's Dogma Ps3 játék:

  A Dragon's Dogmában az innovatív csapatrendszer révén a játékost fő karaktere mellett három, a gép által irányított „Gyalog" (Pawn) kíséri kalandjai során.

  A PlayStation Network használatával a játékosok a Rift-ben megoszthatják gyalogjaikat más játékosokkal, és ezért kincsek, a játék világáról szóló ismeretek és az ellenfelek leküzdését segítő stratégiák birtokába juthatnak. Ezzel szemben a játékosok is kikölcsönözhetik barátaik gyalogjait, akik az adott küldetés megoldásához szükséges képességekkel rendelkeznek. A Dragon's Dogma emellett több ezer, kész gyaloggal kerül a boltok polcaira, így offline is hozzáfér a játékos.

  Epikus története, hihetetlen akciói, és hatalmas mitológiai szörnyei révén a Dragon's Dogma a Capcom legújabb sikervárományosa. A játékban található kód korai hozzáférést biztosít a Resident Evil 6 demóhoz. Epikus kaland -a Dragon's Dogma epikus története - stílusa, összetettsége és tartalma révén - kiemelkedik a mezőnyből. Nyílt világ - a saját fejlesztésű MT Framework grafikai motor segítségével - mely a Resident EvilTM 5 és a Lost PlanetTM 2 alatt már megcsillogtatta tudását - jelenik meg a hatalmas, részletekben gazdag, felfedezésre váró világ. A dinamikus, 24 órás nappali/éjszakai ciklus pedig különböző ellenfelekkel és meglepetésekkel fűszerezi meg a játékmenetet, attól függően, hogy milyen napszakban kalandozunk a világban. Gyalogok! -

  A dinamikus Pawn-rendszer révén a harcok során egy fő kísérő - akit a játék során kiképezhetünk - és két segéd, akiket harci stílusunk, illetve a küldetés igényeinek megfelelően választhatunk ki, nyújt segítő kezet. A gyalogjaidat felajánlhatod Facebookon vagy Twitteren is, így más játékosokkal kalandozva tapasztalatot és kincseket nyernek - Neked. Nagyfokú testre-szabhatóság, mely kihat a játékra.


  Videojátékokra vonatkozó információk:

  A webáruházunkban kapható videojátékok alig használt, jó minőségű termékek. A legtöbb játékhoz a kiskönyv (manuál) is tartozik, de nem tudjuk mindegyiknél garantálni, illetve előfordulhat, hogy a játéklemez platinum kiadású.

  Minden videojáték angol nyelvet tartalmaz, illetve PAL régió kódolásúak.

  Kevés Japán NTSC játékunk is elérhető, ezek csak japán nyelvet tartalmaz. Az NTSC régiójú játékok csak NTSC gépekben játszhatóak le.

  Külföldi küldemények szállítási ideje 3-5 hét. A külföldről érkező videójátékok Angliából érkeznek egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz nem tudunk csomagszámot biztosítani.

  Egyéb játékokra vonatkozó információk:

  Minden egyéb játék és ajándéktárgy új. A webáruházban kapható Dragon ball és anime figurák, szobrok mind hivatalos másolatú bootleg játékok.

  A legtöbb játék Kínából kerül szállításra egyenesen a vásárló címére. Ezekhez a csomagokhoz csomagszám is tartozik, amit megírunk e-mailben a nyomkövetési lehetőségekkel.

  Egyéb információk:

  Külföldi küldemények szállítási ideje 3-4 hét, ezeknél a termékeknél csak sikeres előre fizetés (Bankkártya, Paypal, Barion, utalás) után áll módunkban elindítani a kiszállítást.

  Raktáron lévő termékeink szállítási ideje 2-3 nap, ezeket a termékeket lehet házhoz vagy csomagautomtába is kérni utánvéttel.

  Ha külföldi és hazai raktáron lévő termék egyszerre szerepel a kosárban akkor csak előre fizetés és házhoz szállítás lehetséges.

  Adatok
  Megnevezés
  Dragon's Dogma
  Kategória
  PS3
  Ár
  3900 Ft.
  Gyártó
  Capcom
  Korosztály
  17+
  Tulajdonság
  Kaland, RPG
  Vonalkód
  4976219042888
  Minőségi állapot
  Használt, de jó állapotban
  Raktár
  Európai Unió
  Érkezés
  1-5 hét
  Cikkszám
  259830
  Kiegészítő termékek
  Elérhető
  12 740 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  3 100 Ft
  Elérhető
  3 800 Ft
  Elérhető
  3 900 Ft
  Elérhető
  3 600 Ft
  Elérhető
  7 280 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  4 290 Ft
  Elérhető
  3 500 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Elérhető
  1 500 Ft
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!