Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360

ELFOGYOTT
Szállítási idő 2-3 nap
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
Forza2 Motorsport - csak lemez és tok (használt) Xbox360
1 500 Ft

Forza2 Motorsport Xbox 360 konzol játék

Csak lemez és műanyag tok, de szinte hibátlan állapot.

Xbox 360 Fejlesztő: Microsoft A nagysikerű Forza Motorsport folytatása minden szempontból szebb, jobb, és bővebb lett A szimuláció még élethűbb, több autó és pálya választható, és egyéb szolgáltatásaiban is a legtöbbet nyújtja a program. 

 • szállítási idő: 2-3 munkanap

  Régóta keresed és végre megtaláltad?

  Rendeld meg most és várd a csomagodat!

  külföldi küldemények szállítási ideje: 3-4 hét

  hazai raktáron lévő küldemények szállítási ideje: 2-3 nap

  Szállítási költség mindenre most csak: 990 Ft.

  15.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

   

  Részletek

  Forza2 Motorsport - csak lemez és tok Xbox360

  A fizikai modell ment át a legnagyobb változáson. Kihasználva az Xbox 360 konzol erejét, a Forza Motorsport 2 másodpercenként 360-szor számolja ki a járművek fizikáját, és ezt 60 képkocka/másodperces képfrissítéssel mozgó grafikával jeleníti meg. A fizikai modell nemcsak az autók súlyát, lendületét veszi figyelembe, de a futóműbeállításokat, a gumiabroncsok hőmérsékletét, tapadását is folyamatosan méri. Ennek megfelelően a konzolon elérhető legélethűbb szimulációt, és legjobb vezetési élményt kapod.

  A játékban szereplő több, mint 300 autó mindegyike fejleszthető, tuningolható, számtalan új alkatrészt, felnit és aerodinamikai elemeket lehet rájuk venni, ezáltal módosulnak a vezetési- és menettulajdonságok. Ezeket az autókat egy kibővített festőprogrammal lehet lefesteni. Még több alakzat, és most már betűk is szerepelnek a programban, így feliratok is könnyedén elhelyezhetők a kocsikon. Ezekkel azután az első részből megszokott, változatos feltételrendszerű karrier módban lehet versenyezni.

  Számtalan bajnokság van, a leggyengébb autóktól a megbízhatósági versenyekig mindenféle megmérettetésen részt lehet venni. A karrier mód mellett van egy gyorsverseny lehetőség is, ahol az idő, vagy gépi ellenfelek ellen lehet küzdeni a játékban szereplő összes pályán. Ha pedig nemcsak egyedül akarsz száguldozni, lehetőség van több konzol összekötésére (System Link), és így akár nyolcan is versenghettek a győzelemért. - Valósághű fizikai modellezés: A legkiválóbb autómérnökökből, hivatásos autóversenyzőkből és tapasztalt programozókból álló csapat hozta létre a legteljesebb autóverseny-élményt nyújtó játékot. Az autók súlyos sérüléseket szenvedhetnek és elhasználódnak a versenyek folyamán, csökkentve teljesítményüket. A fejlett abroncs-, futómű- és felfüggesztési modellek a hőmérséklet- és nyomásváltozásoknak, valamint a súlypontáthelyezéseknek és az aerodinamikai terhelésnek megfelelően működnek. Ez az egyetlen olyan konzolos autóverseny-szimulátor, amely új, fejlett kuplungkezelési és váltási technikákat tartalmaz. -

  Verseny valódi pályákon: A világhírű, felújított Forma 1-es Nürburgringen, a sebringi pályán, Rio de Janeiro nézőkkel teli utcáin és más aprólékosan kidolgozott pályákon, a sebesség valószerű érzetével. A Forza Motorsport 2 60-nál is több versenypályát tartalmaz 18 környezetben, beleértve a valóságban is létező 13 helyszínt: ilyen például a Road America, Silverstone, Tsukuba és Laguna Seca. Négy új valós, licenszelt pálya bővíti tovább a Forza Motorsport 2 izgalmas világát. - Készíts saját istállót: Autók százait gyűjtheted, fejlesztheted és tuningolhatod. A kompakt sportkocsiktól az egyedi építésű versenyautókig több mint 300 autó közül választhatsz a világ több mint 50 neves gyártójától, mint például a Ferrari, a Porsche, a Nissan, a VW, a GM vagy a Lamborghini. Állj be a műhelybe, cseréld le a kocsid motorját, felfüggesztését, szerelj fel turbofeltöltőket, fékeket, felniket, versenygumikat stb. Beállíthatsz komolyabb felfüggesztést, guminyomást és sebességfokozatokat.

  A Forza Motorsport 2-ben olyan autókat szerezhetsz, amelyekkel tiéd lehet a pálya. - Tuningold a kocsidat: Készítsd el és oszd meg remekműved a világgal. Éld ki művészi hajlamaidat az autó színezésében és a megszámlálhatatlan egyéni optikai tuning lehetőség segítségével. Adj egyéni megjelenést autódnak a különböző keréktárcsák, teljesítménynövelő alkatrészek és optikai tuningszettek felhasználásával. A számtalan színezési és fényezési beállítás használatával létrehozhatod saját egyedi színsémádat. A játék folyamán képeket is készíthetsz az elkészült műről a Forza Motorsport 2 fénykép üzemmódjában.


  Videojátékokra vonatkozó információk:

  A webáruházunkban kapható videojátékok legtöbbje használt, de jó minőségben kerülnek eladásra. A legtöbb játékhoz a kiskönyv (manuál) is tartozik, de nem tudjuk mindegyiknél garantálni, illetve előfordulhat, hogy a játéklemez platinum kiadású.

  Minden videojáték angol nyelvet tartalmaz.

  Kivétel néhány Japán NTSC játékunk, ami csak japán nyelvet tartalmaz, de ezekre külön felhívjuk a figyelmet. Származási ország: a legtöbb esetben Anglia

  Játékfigurákra vonatkozó információk:

  A webáruházban kapható figurák, szobrok mind bootleg játékok (olcsóbb kivitelezésű, de jó minőségű hivatalos másolat)

  Származási ország: a legtöbb esetben Kína

  Adatok
  Megnevezés
  Forza 2 Motorsport - csak lemez és tok
  Kategória
  Xbox 360
  Ár
  1500 Ft.
  Gyártó
  Microsoft
  Korosztály
  3+
  Tulajdonság
  Autóversenyzős
  Vonalkód
  -
  Minőségi állapot
  Használt, de jó állapotban, csak lemez és papírtok
  Raktár
  Magyarország
  Érkezés
  2-3 munkanap
  Cikkszám
  791966
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!