Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Marvel Thanos figura 30 cm
Marvel Thanos figura 30 cm
9 750 Ft

Marvel Thanos figura 30 cm

Marvel Avengers Bosszúállók Thanos jellegű figura 30 cm-es méretben. Utángyártott termék.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
9 750 Ft
Részletek

Thanos a Marvel univerzum egyik legfontosabb antagonista antihőse.

Thanost a Marvel-univerzum egyik leghatalmasabb lényének tartják . Sok hőssel csapott össze, köztük a Bosszúállókkal , a Galaxis őrzőivel , a Fantasztikus Négyessel és X-Mennel . Noha általában gonosz karakterként ábrázolják, sok történet úgy ábrázolja Thanost, mint aki csavart erkölcsi iránytűvel rendelkezik, és tetteit indokoltnak tartja.

Thanos a Szaturnusz Titán holdján született, örökkévalók A'lars és Sui -San fiaként ; testvére Eros of Titan . Thanos a Devianse gént hordozza , és mint ilyen, az Örökkévalók unokatestvérének a fizikai megjelenése. Iskolai évei alatt Thanos pacifista volt , és csak bátyjával, Erosszal és háziállatokkal játszott. Tinédzser korára Thanost lenyűgözte a nihilizmusés entrópia, imádja és végül beleszeret Mistress Death fizikai megtestesülésébe . Felnőttként Thanos kimagasló tudományos ismeretei révén növelte fizikai erejét és képességeit a miszticizmus és a kibernetikai fejlesztések kombinációjával. Megpróbált új életet teremteni magának azzal, hogy sok gyermeket szült, és kalóz lett. Egyikben sem talált beteljesülést...

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
9750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
943847
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek