Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pokemon Charmander plüss 20 cm
Pokemon Charmander plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Charmander plüss 20 cm

Pokemon Charmander plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 990 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Várható beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2023.06.19.
rendelhető
5 990 Ft
Részletek

Charmander a Pokémon videojátékok és az azok alapján készült anime-sorozat egyik szereplője. Charmander Tűz típusú pokémon, a Pokédex nevezi még gyík pokémonnak is. Kinézetre legjobban egy gyíkra hasonlít, valószínűleg a legendákban is szereplő szalamandrák inspirálták. A három választható kezdő pokémon egyike a Pokémon Red és Blue játékokban, ezek feldolgozásában, a Pokémon FireRed és LeafGreen verziókban, és a Pokémon anime sorozatban.

Charmander kicsi, kétlábú gyík pokémon. Általában kék szemű, bőrszíne narancssárga, lábain három karom található, hasa és talpa sárga. A farka végén egy láng ég. Ennek a lángnak a nagysága jelzi Charmander szellemi és fizikai egészségét. Amikor esik, gőzzé válnak az esőcseppek a farka körül. Ha ez a láng kialszik, Charmander meghal.

Charmander a 16. szinttől Charmeleonná alakulhat, a 36. szinttől pedig elérheti végső fejlődési szakaszát, és Charizarddá változhat. Charmander századik szintre lépéséhez 1 059 860 tapasztalati pont elérése szükséges, vagyis Charmander szintlépése közepesen lassú.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
320677
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek