Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
Prince of Persia - Warrior within Ps2 (használt) PAL - EU raktárból
3 490 Ft

Prince of Persia - Warrior within Ps2 PAL, használt, de jó állapotban.

 • külföldi küldemény EU raktárból
 • érkezése: 7-29 nap


 • Foxpost csomagautomatába szállítás: 825 Ft.
 • Házhoz szállítás: 1375 Ft.
 • Postára, PostaPontra, Posta csomagautomatába szállítás: 1390 Ft.
 • 15.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes
 • Fizetés: utánvét/online bankkártya/előre utalás
Részletek

A Prince of Persia: Warrior Within a Prince of Persia: The Sands of Time folytatása, amit a Ubisoft 2004 decemberében jelentetett meg az összes nagyobb platformra (Windows, PlayStation 2, Xbox, GameCube), későbbiekben pedig elkészült a Playstation Portable (Prince of Persia: Revelations) és PlayStation 3, valamint az iOS változata a játéknak. A Warrior Within után 2005-ben megjelent a folytatás, a Prince of Persia: The Two Thrones, 2010-ben pedig egy előzménytörténet Prince of Persia: The Forgotten Sands címmel. A játék folytatja a Sands of Time által félbehagyott fonalat, nagy hangsúlyt fektetve a harcrendszer átalakítására, aminek egyik oka az idő tőrének hiánya.

A Herceg most már két kardot viselhet, illetve az ellenfél fegyvereit elveheti, akár el is dobhatja azokat, de a harci mozdulatok száma is kibővült. A játék sokkal sötétebb, nincs nyoma az előző rész mesés keleti hangulatának, amit mutat az is, hogy a játékos különböző brutális kivégző mozdulatokkal szabadulhat meg ellenfeleitől. Az ESRB mature (17+), a PEGI pedig 16+ kategóriákba sorolta. A széria megteremtője, Jordan Mechner nem is vett részt a fejlesztésben. Az elődhöz képest szerényebb értékelések ellenére több példányt értékesítettek belőle. A korábbi idő-manipuláló képességek tovább gyarapodtak, visszapörgetés, lassítás és felgyorsulás mellett mostantól a Herceg egy körkörös hullámot generálva földre lökheti ellenfeleit.

A Sands of Time című részhez hasonlóan a Warrior Within is egy 3D-s platformjáték, mely főleg a harcra épít, valamint a főhős előző részben megismert akrobatikus képességeinek kihasználására, ami segít a veszélyes csapdák elkerülésében. Emellett a felfedezésre is lehetőséget kap a játékos, mivel az előző résszel ellentétben a pályafelépítés nem lineáris, tehát az idő szigetét viszonylag korlátlanul bejárhatja, így többször is végighalad majd egyes helyszíneken. A Herceg a szigeten található portálokon átjutva eltérő idősíkokba kerül, így a megismert pályarészek más-más képet festenek, hiszen például ha egy oszlop még állt a múltban, az a jelenben valószínűleg már leomlott, vagy ha a múltban egy akadály állta a játékos útját, addig a jelenben gond nélkül továbbhaladhat. A játékban számos rejtett másodlagos fegyvert vagy ládákat, valamint Life Upgrade szerkezeteket is találhat a játékos, amiből ha mind a kilencet aktiválja, akkor egy alternatív befejezéssel ér véget a Warrior Within története. A játék során többször is felbukkan majd a Dahaka, ami elől minél gyorsabban védett helyre kell menekülni.

A harcrendszer nagyobb átalakuláson esett át, így a Herceg egyszerre két fegyverrel harcolhat, harci repertoárja tehát tovább bővült. Az elsődleges fegyverekből kevesebb típus van és csak a történet bizonyos pontján lesznek elérhetőek, a másodlagos fegyverek ezzel szemben sokkal változatosabbak, három képesség alapján (erősség, tartósság és gyorsaság) szerint osztályozhatóak, illetve valamilyen speciális képességgel is rendelkezhetnek. Ez lehet pozitív is, valamint negatív is. Egyes fegyverekkel a játékos akár egy csapással is végezhet az ellenfelekkel, de van olyan is, amely a Herceg életerejét is csökkenti, ha megvág vele valakit. A legtöbb másodlagos fegyver folyamatosan elhasználódik a harcok során. Az ellenfél felé hajítva a másodlagos fegyverek távolsági fegyverként is funkcionálnak. Az előző résszel ellentétben több főellenfél is keresztezi majd a játékos útját, ha pedig a játékos egy korábban már megtisztított területre tér vissza, előfordulhat, hogy az ellenség azóta újból visszatért oda.

Továbbra is fontos részét képezi a játékmenetnek az időmanipuláló képességek használata, a lassításon és a visszapörgetésen túl főként a harcban használható képességek jelentek meg. Az idő homokját már nem a tőrrel kell kinyerni az ellenfelekből, hanem a Herceg különleges medálja automatikusan összegyűjti a legyőzött ellenfelektől.


 • Ha valami igazán különleges és minőségi ajándékot vagy ritkaságot keresel, akkor rendelj tőlünk teljes biztonsággal különleges konzol – és PC játék ritkaságokat! Használt, de jó állapotban, vagy új, bontatlan minőségben.
 • Add le a rendelésedet, fizess online vagy előre utalással és várd a csomagodat, a többi a mi dolgunk!
 • Akár csomagautomatába is kérheted!
 • Pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Megnevezés
Prince of Persia - Warrior Within Ps2 PAL
Tipus
Playstation 2 játékszoftver, PAL
Minőségi állapot
Használt, de jó állapotban
Ár
3490 Ft.
Raktár
EU raktárból érkező külföldi küldemény
Érkezés
7-29 nap
Cikkszám
453856
Kiegészítő termékek
Raktáron
: 1 db
1 990 Ft
Raktáron
: 1 db
1 990 Ft
Raktáron
: 1 db
1 490 Ft
Raktáron
: 1 db
1 490 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!