Resident evil 5 Xbox360 (használt)

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
Resident evil 5 Xbox360 (használt)
2 990 Ft

Resident evil 5 Xbox360 konzol játék

Kiskönyv nélkül. Tesztelt, jó állapotban.

A Resident Evil 5 főszereplője az sorozat első részének főszereplőjével azonos Chris Redfield és az eddig ismeretlen Sheva Alomar. A történet Afrikában egy fiktív Kijuju nevű országban játszódik, ahol a főszereplők azt a parancsot kapják, hogy akadályozzanak meg egy Bio-Organikus Fegyver üzletet és kapják el az ismert terroristát, Ricardo Irving-et. Ahogy a szereplők haladnak a történetben, egy világméretű összeesküvést sikerült megakadályozniuk.

A Resident Evil 5 a széria legsikeresebb játéka mind a sajtó kritikái, a játékosok fogadtatásai és az eladások tekintetében.

érkezés: 2-3 munkanap  • Foxpost csomagautomatába szállítás: 825 Ft.
  • Házhoz szállítás: 1375 Ft.
  • Postára, PostaPontra, Posta csomagautomatába szállítás: 1390 Ft.
  • 15.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes
  • Fizetés: utánvét/online bankkártya/előre utalás
  Részletek

  Resident evil 5 Xbox360 

  Az ötödik rész, az előző részhez hasonlóan egy TPS azaz külső szemszögből játszható akciójáték, amelyben egy Kijuju nevű, fiktív afrikai országban kell Bio-Organikus Fegyverekkel és egyéb vírusfertőzött ellenféllel felvenni a harcot. A kooperatív játékra kihegyezett játék játszható offline és online is, a két főszereplő Chris és Sheva együtt haladnak a történetben egyazon időben és térben. Alapesetben Chris a fő karakter, de első végigjátszásra Sheva is irányíthatóvá válik. Az előző részekkel ellentétben itt nem zombik, hanem egy új vírussal megfertőzött emberek (Majini) az ellenfelek. A játék célja, hogy pályáról pályára haladva, az ellenfeleket eliminálva a játékos kiderítse a Bio-Organikus Fegyverekkel való igazi célját Albert Weskernek és megölje őt. Ebben különböző fegyverek lesznek a játékosok segítségére.

  Az elsődleges fegyverzet egy pisztoly és egy vágóeszköz (Chris esetében machate, Sheva tőrrel harcol). A lőfegyverek muníciója véges, a pályákon elszórtan utánpótlás található illetve a megölt ellenfelek hullája tartalmazhat töltényt. Öt alapvető fegyvertípus van jelen a játékban, amely különböző lőszert használ, ez a kézifegyver (pisztolyok), gépfegyverek, sörétes puskák, mesterlövész puskák és a magnumok. Ezen felül néhány egyedi fegyver is jelen van, mint a kábító bot, amely a késen kívül az egyetlen közelharci fegyver. Továbbá a gránátvető, amihez több különféle gránát is található, illetve vásárolható; rakétavető amely egyszer használatos (kivétel az utolsó csatában). Létezik még két speciális fegyver, amelyeket csak a játékban teljesített kíhívásért cserébe oldható fel; a Gatling-géppuska, csak Chrisnek és az Íj amely csak Sheva számára elérhető. Mindkét fegyver közös tulajdonsága, hogy végtelen munícióval rendelkezik.

  Használhatóak még gránátok, amelyből három féle létezik; repeszgránát, gyújtógránát és villanógránát.

  Az ellenfelekkel vívott harcban a játékosok egészségügyi állapota sérülhet, ezeket a egészségügyi spray-vel, vagy zöld növénnyel lehet gyógyítani. A játékban ritkábban elszórt piros növényt, kombinálva egy zölddel 100%-ot gyógyító hatású készítmény nyerhető. Ezen felül a játékban találhatóak tojások, amelyből négyféle van; fehér (kis mértékben gyógyít), barna (közepes mértékben gyógyít), arany (teljes mértékben gyógyít), záp/romlott (nem gyógyít, elfogyasztva sebzést okoz, de megdobva vele az ellenfelet kisebb sebzést okoz).

  A fegyverek, lőszerek és elsősegélyügyi tárgyak nem hordozhatóak korlátlanul, egy karakter kilenc férőhelynyi tárgyat vihet. Minden tárgy egységesen egy helyet foglal, kivétel a lőszerek, gránátok és tojások amelyből típusonként több is.

  A játék tagolt, fejezetekre osztott, amelyek között vásárlásra és a meglévő fegyverek fejlesztésére is van lehetőség.

  A kooperatív játékmód miatt, a játékosok vagy a játékos és a mesterséges intelligencia által irányított társ, felszerelést cserélhet, átadhatnak illetve elkérhetnek tárgyakat egymástól. Jellemzően a két karakter két különböző harci stílust rendez be magának a felszerelések elosztásával, mint tüzér-támogató, ám ez nem törvényszerű.

  A pályákon elrejtve különböző relikviák és kincsek találhatóak, amelyeket eladva aranyat azaz játékbeli fizetőeszközhöz juthat a játékos. Aranyat az ellenfelek holttestei is rejthetnek és a pályákon is található elszórva. Ezekből új fegyvereket, fegyver fejlesztéseket és elsősegélycsomagokat lehet venni.

  Új játék indításakor, vagy folytatott játék kezdetekor barátokat hívhatóak meg játszani. Ennek hiányában a mesterséges intelligencia irányítja a másodlagos karaktert. Ha egy játékos csatlakozni akar, akkor a következő ellenőrzőpontnál a játék megáll, a vásárló és rendezőképernyőre navigál és onnantól már ketten folytatják a játékot.

  Öt évvel a Resident Evil 4 eseményei után, a korábbi Special Tactics and Rescue Service (S.T.A.R.S.) tag immáron a Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) ügynöke. Mint az első rész "Kastély incidens" és a Code: Veronica "Rockfort sziget incidens" eseményeinek veteránja, őt küldik Afrikába egy Kijuju nevű fiktív országba, ahol egy Ricardo Irving nevű terroristát kell megakadályoznia abban, hogy a feketepiacra juttasson Bio-Organikus Fegyvereket (Bio-Organic Weapon rövidítve B.O.W.). B.O.W.-nak nevezhető minden olyan vakcina, vírus, vagy oltás amely a játék központi vírusának a Progenitornak valamilyen mutációja.


  • Ha valami igazán különleges és minőségi ajándékot vagy ritkaságot keresel, akkor rendelj tőlünk teljes biztonsággal különleges konzol – és PC játék ritkaságokat! Használt, de jó állapotban, vagy új, bontatlan minőségben.
  • Add le a rendelésedet, fizess online vagy előre utalással és várd a csomagodat, a többi a mi dolgunk!
  • Akár csomagautomatába is kérheted!
  • Pénzvisszafizetési garancia
  Adatok
  Megnevezés
  Resident evil 5 Xbox 360
  Tipus
  Xbox 360 Játékszoftver
  Minőségi állapot
  Használt, de jó állapotban
  Ár
  2990 Ft.
  Raktár
  Magyarország
  Érkezés
  2-3 munkanap
  Cikkszám
  757253
  Kiegészítő termékek
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  2 990 Ft
  Raktáron
  : 2 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  2 990 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  2 990 Ft
  Raktáron
  : 1 db
  1 490 Ft
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!