Blog

Ingyenesen letölthető PC játékok a Steamen

Legendás Játékok
2019.05.03 15:38
Ingyenesen letölthető PC játékok a Steamen

Öt, ingyenesen letölthető PC játékot gyűjtöttünk össze, melyek könnyedén beszerezhetőek a Steamről. Bár a Steam olykor ingencsak megkéri a játékok árát, azért rengeteg előnye is van, így, ha még nem regisztráltál érdemes lehet egy próbát tenned vele. A sok akció és különleges árajánlatok mellett a Steam könyvtára tele van ingyenesen letölthető, remek játékokkal, melyek közül most összeszedtünk nektek ötöt, amiket kár lenne kihagyni.

Tera 

A Steamen található néhány minőségi (és sajnos az ellenkezője is igaz) ingyenes, koreai mmorpg, de mivel a listánkat nem szeretnénk csak ezekkel kitölteni, ezért csupán egy csokorban említenénk meg azokat, amelyekre szerintünk érdemes időt szakítani. Ezek közül is kiemelnénk a Terát. A Tera (The Exiled Realm of Arborea rövidítése) egy dél-koreai, népszerű mmorpg (online multiplayer) játék, mely 2011 óta működik, és mára már széles felhasználói táborral rendelkezik. A játék kellemes, színes, fantasy alapú atmoszférája hasonlóan néz ki, mint a legtöbb, minőségibb koreai mmorpg-ben. Karakterünket részletesen testre szabhatjuk, fajt és kasztot választhatunk neki, majd a sztori - és a számos mellékküldetéseken, valamint a csoportos küldetéseken keresztül folyamatosan fejleszthetjük. A Tera ingyenesen játszható, a játékbeli tranzakciókkal plusz dolgokat vehetünk magunknak, amik főleg a külsőnket változtathatják meg. Hasonlóan minőségi mmorpg a Blade&Soul (a Steamen nem található) illetve az Arche Age a Bless, és a Rift is, amikkel szintén érdemes egy próbát tenni.

TheHunter Classic 

A vadászat szimulációval foglalkozó játékok nem mindenki izlésének felehetnek meg, viszont, aki szereti a szabadon bejárható területeket és a nem túl bonyolult, állatokra vadászós játékmenetet, azoknak sok órányi kellemes kikapcsolódást jelenthet a The Hunter Classic. Számos fegyver közül válogathatunk a játékban, a számszeríjtól kezdve a komolyabb fegyverekig. Az alapjáték ingyenesen játszható, de természetesen itt is vásárolhatunk plusz kiegészítőket, ha nagyon belemerülnénk, és szeretnénk tovább fokozni a játékkélményt.

Secret World Legends

Régebben csak "Secret World" néven futó online RPG teljes egészében fizetős volt, viszont az újra gondolt Secret World Legends immáron már mindenki számára ingyenesen elérhető. A játékmenet sokban hasonlít a legtöbb mmorpg-re, viszont a környezet ezúttal egy modern, való világot ad vissza, modern fegyverekkel, karakterekkel, és legfőképpen ez az, ami a játék különlegességét adja. A Secret World Legends egy erős, egyes szám első személyű sztorivonallal rendelkezik, így akár egyedül is neki állhatunk, de mivel alapjába véve online játékról van szó, harcba szállhatunk társainkkal is.

School of Dragons 

A kisebb korosztályra is gondolva nem mehetünk el említés nélkül az Így neveld a Sárkányodat ingyenesen játszható verziója mellett. A játék teljes egészében a népszerű Dreamworks animációs mese alapjaira épül, mindezt egy kedves, feladatmegoldós mászkálós, repkedős köntösben. Főleg Éjfúria kedvelőknek minden képpen megér egy próbát.


Transmissions: Element 120 

A listából pedig nem hagyhattuk ki a horror-thriller játékok kedvelőit sem, választottunk a Transmissions: Element 120, mely egy elhagyatott, sötét atmoszférájú környezetben játszódó, belső nézetes, lövöldözős játék, melyben a fegyverünk egy különleges Projektor pisztoly. Érdekessége, hogy egy lelkes modder, Shokunin alkotása, aki a Half Life2: episode two rajongói folytatásának szánta, és több mint két évig fejlesztette a játékot. Aki szereti a komor hangvételű, furcsa fegyvereket felvonultató, akciódús, feladatmegoldós FPS-eket, annak érdemes kipróbálnia.