Ps2 játékok

Használt, de jó állapotban lévő Ps2 konzoljátékokat találhatsz ebben a kategóriában. Ezeket a játékokat Angliából küldjük. A Ps2 játékokhoz nem tudunk követhető csomagszámot biztosítani.

A webáruházban kapható Ps2 játékok mindegyike PAL régió kódolású, angol borítós, angol nyelvet és manuál kiskönyvet tartalmaznak. Előfordulhat, hogy a játék és a lemez Platinum kiadásban kerül szállításra.

Hivatalos viszonteladói forrásból, tesztelve.

Gyerekeknek szóló klasszikus konzoljátékok mellett olyan nagyobb címeket is beszerezhetsz, mint a God of war, Tekken, Mortal Kombat, Crash bandicoot, Battlefield, Call of Duty, Prince of Persia...

 

Nézet:
Sorrend:
 

A Sony 2000-ben dobta piacra az új PlayStationt (PS), megelőzve ezzel a konkurens Nintendo Gamecube-ot, és több mint 1 évvel a Microsoft Xbox-szal való konzolpiacra lépése előtt. A Sonynak jelentős kezdeti előnyt jelentett az, hogy számos first-party fejlesztővel rendelkezik (ezek az anyacég tulajdonában lévő játékfejlesztő csapatok), s így biztosítva volt a játékkínálat, ráadásul ez egyfajta garancia volt a jó minőségre, például a sikeres Gran Turismo-t is ilyen cég fejlesztette.

A nagyon hamar népszerűvé vált PS2 igen sok fejlesztőt állított a Sony mögé (annak ellenére, hogy kezdetben sok panasz érkezett a fejlesztőktől a gép nehéz programozhatóságára), mivel a hatalmas felvevőpiac miatt még egy gyengébb játék is rendre jó eladásokat produkált, így mára olyan mennyiségű third-party PS2 játék van a piacon, amely gyakorlatilag megközelíthetetlen mindkét konkurens konzol számára. A másik nagy előnye a Microsoft konzoljával szemben, hogy sokkal több exkluzív nagy nevet tud felmutatni, melyek soha nem jelennek meg semmilyen más platformra, szemben az Xbox-szal, melyre nagyon sok multiplatform játék érkezik.

Ráadásul PS2-re számos nagy nevű sorozat is megjelenik. Ilyenek a Metal Gear Solid, Devil May Cry, Gran Turismo, Grand Theft Auto, Final Fantasy vagy a Tekken. Ennek is köszönhetően máig a világ legnagyobb darabszámában eladott konzolja.