Használt Ps3 játékok

Használt Playstation 3 konzol játékokat találhatsz ebben a kategóriában, mind eredeti, és kiváló állapotú. Olyan klasszikus címekkel is találkozhatsz, mint a God of war, Devil may cry, Heavy Rain, Assassin's creed, Killzone, Need for speed, Battlefield, Beyond: two souls, Skyrim, Dark souls. Gyűjtői kiadások, steelbokok, fémdobozos limitált kiadások.

Egyes Ps3 játékok Japánból származnak, a borító japán, illetve vannak olyan Japánból származó játékok, melyekben csak Japán nyelv található, ezekre mindig felhívjuk a figyelmet.

A használt játékokban található különböző promóciós kódok lehet, hogy már nem érvényesek.

Nézet:
Sorrend:
 

Mit érdemes még tudni a Playstation 3 játékokról:

A PlayStation 3 (gyakran PS3-nak rövidítik) a Sony Computer Entertainment harmadik asztali konzolja, a PlayStation 2 utóda, a PlayStation 4 elődje.

A PlayStation 3 fő különbsége elődeivel szemben az új online szolgáltatás, a PlayStation Network, amely nemcsak multiplayer játékot tesz lehetővé, hanem böngészést, tartalmak letöltését stb. Ezenkívül számos újdonsággal rendelkezik, például rengeteg multimédia szolgáltatással bír, csatlakoztatható a PlayStation Portable-höz, és új típusú beépített Blu-ray disc olvasója van.

A Sony először a 2005-ös E3 konferencián leplezte le az új PlayStationt, akkor még csak mint prototípust. A működőképes változatot a 2006-os E3-on mutatták be, és ekkor jelentették be a megjelenési dátumokat illetve a piacra szánt különféle konfigurációkat és áraikat. Majd 2006 szeptemberében a Sony bejelentette, hogy a PAL területekre késni fog a kiszállítás, a Blu-ray diódák hiánya miatt.

A PlayStation 3 először Japánban jelent meg 2006. november 11-én. Az első napon kb. 81 ezer darabot adtak el. Ennek jelentős része felvásárlás volt, mivel számítottak a későbbi hiányára, így magasabb áron akarták volna eladni. Az Egyesült Államokban pár nappal később, 17-én jelent meg, és itt a kiszállított készlet alacsony darabszáma miatt rengetegen próbálták erőszakosan megszerezni, sőt, lövöldözések is előfordultak. A PAL területeken 2007. március 27-én jött ki, és a Sony szerint az első két nap eladtak 600 ezer darabot.

A Playstation3 nagy ugrásnak számított a Sonynak, hisz a Ps2 után sokáig nem adott ki a Sony új generációs konzolt, majd megjelent a piacon a HD felbontásra képes Ps3, ami rengeteg mindenben forradalmian új volt (a mai konzol generáció már nem tud ennyire nagy változásokat felmutatni a konzoljaik között) 

A Playstation 3-ra meglepően sok kiváló exclusive cím is megjelent szinte a konzol kiadásával egyidejüleg, mint a God of war 3, a God of War - Ascension, a Last of us, Beyond: two souls, Heavenly sword... a Sony az új Ps3-ra írt játékai között is erős vonalat tudott produkálni.