Ps3 játékok

Playstation 3 (Ps3) játékokat találhatsz ebben a kategóriában. Ritka, eredeti Playstation 3 játékokat szerzhetsz így be, melyek szinte már sehol máshol nem elérhetőek. Olyan nagyobb címekkel lehetsz gazdagabb, mint Devil May Cry, God of War, Rathet & Clank, Ico, Shadow of the Colossus...

Használt, de tesztelt, ellenőrzött minőség.

A játékok angol vagy német nyelvet tartalmaznak, a kiskönyv 90%-ban megtalálható mindegyikben. Előfordulhat, hogy a játék platinum vagy egyéb kiadású borításban kerül szállításra. Az esetleges online felhasználható kódok, lehet, hogy már nem érvényesek. Minden játék 100%-ban eredeti!

Nézet:
Sorrend:

A PlayStation 3 (gyakran PS3-nak rövidítik) a Sony Computer Entertainment harmadik asztali konzolja, a PlayStation 2 utóda, a PlayStation 4 elődje.

A PlayStation 3 fő különbsége elődeivel szemben az új online szolgáltatás, a PlayStation Network, amely nemcsak multiplayer játékot tesz lehetővé, hanem böngészést, tartalmak letöltését stb. Ezenkívül számos újdonsággal rendelkezik, például rengeteg multimédia szolgáltatással bír, csatlakoztatható a PlayStation Portable-höz, és új típusú beépített Blu-ray disc olvasója van.

Történet

A Sony először a 2005-ös E3 konferencián leplezte le az új PlayStationt, akkor még csak mint prototípust. A működőképes változatot a 2006-os E3-on mutatták be, és ekkor jelentették be a megjelenési dátumokat illetve a piacra szánt különféle konfigurációkat és áraikat. Majd 2006 szeptemberében a Sony bejelentette, hogy a PAL területekre késni fog a kiszállítás, a Blu-ray diódák hiánya miatt.

Megjelenése

A PlayStation 3 először Japánban jelent meg 2006. november 11-én. Az első napon kb. 81 ezer darabot adtak el. Ennek jelentős része felvásárlás volt, mivel számítottak a későbbi hiányára, így magasabb áron akarták volna eladni. Az Egyesült Államokban pár nappal később, 17-én jelent meg, és itt a kiszállított készlet alacsony darabszáma miatt rengetegen próbálták erőszakosan megszerezni, sőt, lövöldözések is előfordultak. A PAL területeken 2007. március 27-én jött ki, és a Sony szerint az első két nap eladtak 600 ezer darabot. 2009 szeptemberén érkezett a boltokba a PS3 Slim 120 GB-os merevlemezzel. Három hét leforgása alatt 1 millió darabot adtak el belőle.