Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, ajándéktárgy, figura és videojáték között!

Hírek

Újdonság - Külföldrő érkező ritkaságok rendelése
2019.10.15 8:30

Webáruházunkban bevezettük a külföldről rendelhető termékek vásárlását!

Ritkaságokkal, érdekességekkel, szuper, menő konzoljátékokkal és egyéb játékokkal bővült a palettánk. A külföldi rendeléseknél is bármikor elállhatsz a vásárlástól. Olyan ritka konzol játékok boldog tulajdonosa lehetsz így, melyek nagy része Magyarországon már nem elérhető.

A külföldi raktárból érkező termékek 19-39 nap alatt kerülnek kiszállításra. A külföldi termékek csak előre fizetéssel és házhoz szállítással rendelhetőek. A külföldi termékek rendelésekor a vevő nevét, címét, telefonszámát továbbítjuk a külföldi partnerünknek, aki kizárólag a csomag kézbesítéséhez használja ezen adatokat. A terméket külföldi partnerünk küldi egyenesen a vásárló által megadott címre. A külföldi termékeket a Magyar Posta viszi házhoz. Ha a postás nem talál otthon senkit, vagy a csomag túl nagy, akkor egy postai értesítőt hagy a helyszínen (postaláda). Ezzel az értesítővel lehet a helyi postán átvenni a csomagot 10 munkanapon keresztül. Külföldi termékek rendelése esetén kérjük a postaládát naponta ellenőrizni az esetleges postai értesítőért, ami a csomag megérkezését jelenti!

Csomag nyomkövetés:

Hazai raktáron lévő termékek szállításához minden esetben küldünk követhető csomagszámot e-mailben, amit a Foxpost nyomkövetés oldalán tud a vásárló nyomon követni: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Külföldi termékek vásárlása esetén nem minden csomag tartalmaz csomagszámot, az olcsó áraink egyik felétele az olcsóbb szállítási megoldás. Ezért különösen kérjük, hogy a külföldről érkező termékek vásárlása után fokozottan figyeljék vásárlóink a postai értesítőt postaládájukban. Ha mégis tartozik csomagszám a külföldről érkező csomaghoz azt e-mailben küldjük meg, amit a Posta nyomkövetés oldalán tud a vásárló követni: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Külföldi termékek rendelése esetén a termék az Europai Unióból érkezik, a legtöbb esetben Angliából. A számlát a rendelés leadása és kifizetése után e-mailben küldjük meg.

A rendelés sikeres kifizetése után a vásárlónak semmilyen egyéb fizetési vagy bármilyen kötelezettsége nincsen, csupán a csomagot kell várnia.  

Vissza