Bemutatkozás

Üdvözöllek webáruházunkban, melyben a fő profil a használt konzol játékok árusítása. Kínálatunkban akadnak olyan játékok, melyek máshol már nem nagyon fellelhetőek, ritkaságok. Minden darab eredeti, jó minőségű termék. Főleg PC, Playstation1, Playstation2, Playstation3, Xbox és Xbox360 konzolokra kiadott játékokat árusítunk.

Készletünkben többek között találhatsz gamer, anime témájú ajándéktárgyakat, szuperhős - és mesefigurákat, olykor relikviákat is. Webáruházunk folyamatosan termékfeltöltés alatt áll, viszont a ritkább darabokból többnyire csak egy darab van, és ha elfogy kérdéses, hogy mikor lesz legközelebb megint, így érdemes hamar lecsapni rá, ha éppen van belőle készlet. 

Játékaink főleg hazai és külföldi magánszemélyek gyűjteményeiből származnak. Mindegyikük tesztelt, működő képes állapotban kerül eladásra, az egyéb játékfigurák, ajándéktárgyak minden esetben új termékek.

Egyéb gyerekjátékokat is találhatsz nálunk szuper árakon, fiúknak lányoknak, kisebb és nagyobb korosztálynak egyaránt.

Egyéb vásárlói tudnivalók:

Minden termékünkre fél év garanciát vállalunk.

Fontosnak tartjuk, hogy csak jó minőségű, tesztelt, működő termékeket nyújthassunk vásárlóinknak, így minden használt játékot és játékkonzolt a webáruházba kerülés előtt megvizsgálunk.

A webáruházban használt, eredeti játékszoftvereket árusítunk. A használt játkszoftverekben található különböző promóciós és multiplayer kódok esetleg már fel lettek használva így azok lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékot. Minden használt játékszoftverünk tesztelt, kipróbált állapotban és jó minőségben kerülnek eladásra.

Az NTSC Japán kódolású játékszoftverekben előfordulhat, hogy csak Japán nyelvezet található.

Playstation1 és Playstation2 játékoknál kérlek vásárlás előtt ellenőrizd le, hogy otthon PAL vagy NTSC régiójú géped van e. Ezt többnyire a konzol alján találod. A PAL gépek csak PAL játékokkal kompatibilisek. A PAL az általános europai szabvány. A webshopban kapható NTSC japán/amerikai játékok csak NTSC vagy régiófüggetlen konzolokban játszhatóak le!

A használt PC játékokban előfordulhat, hogy az aktiváló - letöltő és különböző promóciós kódok már fel lettek használva, így azok lehet, hogy már nem érvényesek!

Az árult minifigurák nem LEGO márkájú termékek, nincsen rajtuk márkajelzés, viszont a Legoval kompatibilisek.

Külföldről érkező termékek:

A webáruházunkban lehetőség van küldföldről érkező termékek rendelésére is. Ezek a termékek 7-28 nap között kerülnek kiszállításra. A külföldről érkező termékek csak házhoz szállítással rendelhetőek.

A küldföldről érkező rendelésnél folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk a vásárlót a csomag helyzetéről és a várható érkezésének napjáról.

A külföldről rendelt termékek esetében is bármikor elállhat a vásárló a rendeléstől, ezt a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre küldött üzenetben teheti meg. Elállás vagy bármilyen panasz esetén a terméket címünkre el kell juttatnia a vásárlónak, mi pedig visszautaljuk a rendelés végösszegét.

Személyes átvételre jelenleg nincsen lehetőség, de tervezzük ennek is a bevezetését.

Nézz szét a kínálatban, regisztrálj, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket a közösségi oldalainkon, hogy le ne maradj semmiről! :) Csatlakozz hozzánk!

Legendás Játékok

legendasjatekok@gmail.com

webshop@legendasjatekok.hu

facebook.com/legendasjatekok