Bemutatkozás

Üdvözöllek webáruházunkban, melyben a fő profil a használt és új konzol játékok árusítása. Kínálatunkban akadnak olyan játékok, melyek máshol már nem nagyon fellelhetőek, ritkaságok. Minden darab eredeti, jó minőségű termék. Főleg PC, Playstation1, Playstation2, Playstation3, Xbox és Xbox360 konzolokra kiadott játékokat árusítunk.

Készletünkben többek között találhatsz gamer, anime témájú ajándéktárgyakat, szuperhős - és mesefigurákat, olykor relikviákat is. Webáruházunk folyamatosan termékfeltöltés alatt áll, viszont a ritkább darabokból többnyire csak egy darab van, és ha elfogy kérdéses, hogy mikor lesz legközelebb megint, így érdemes hamar lecsapni rá, ha éppen van belőle készlet. 

Játékaink főleg hazai és külföldi (EU) magánszemélyek gyűjteményeiből származnak. Mindegyikük tesztelt, működő képes állapotban kerül eladásra, az egyéb játékfigurák, ajándéktárgyak minden esetben új termékek.

Egyéb vásárlói tudnivalók:

Minden termékünkre fél év garanciát vállalunk.

A webáruházban használt, eredeti játékszoftvereket árusítunk. A használt játkszoftverekben található különböző promóciós és multiplayer kódok esetleg már fel lettek használva így azok lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékot. Minden használt játékszoftverünk tesztelt, kipróbált állapotban és jó minőségben kerülnek eladásra.

Az NTSC Japán kódolású játékszoftverekben előfordulhat, hogy csak Japán nyelvezet található.

Playstation1 és Playstation2 játékoknál kérlek vásárlás előtt ellenőrizd le, hogy otthon PAL vagy NTSC régiójú géped van e. Ezt többnyire a konzol alján találod. A PAL gépek csak PAL játékokkal kompatibilisek. A PAL az általános europai szabvány. A webshopban kapható NTSC japán/amerikai játékok csak NTSC vagy régiófüggetlen konzolokban játszhatóak le!

A használt PC játékokban előfordulhat, hogy az aktiváló - letöltő és különböző promóciós kódok már fel lettek használva, így azok lehet, hogy már nem érvényesek!

Az árult minifigurák nem LEGO márkájú termékek, nincsen rajtuk márkajelzés, viszont a Legoval kompatibilisek.

Külföldről érkező termékek:

A webáruházunkban lehetőség van küldföldről érkező termékek rendelésére is. Ezek a termékek 7-29 nap között kerülnek kiszállításra. Termékeink ingyenes házhoz szállítással és előre fizetéssel rendelhetőek meg. Ezek a termékek az Europai Unió területéről illetve egyes esetekben Kínából érkeznek. 

A hazai raktáron lévő termékek 2-3 nap alatt kerülnek kiszállításra.

A külföldi termékeket a Magyar Posta viszi házhoz. Ha a postás nem talál otthon senkit, vagy a csomag túl nagy, akkor egy postai értesítőt hagy a helyszínen (postaláda), amivel a megjelölt postán lehet felvenni a csomagot 10 munkanapon keresztül! Ezért kérjük rendelés után sűrűbben ellenőrizzed a postaládádat.

Külföldi termékek rendelése esetén a termék az Europai Unioból, vagy egyes esetekben Kínából érkezik. Külföldi termék rendelése esetén a számlát e-mailben küldjük meg.

Külföldi rendelések esetén a webáruház kizárólag közvetítői szolgáltatást nyújt. Ez a szolgáltatás tartalmazza a megfelelő minőségű áru felkutatását, a vásárlónak való megrendelés leadásának és kifizetésének lehetőségét, valamint a kiszállítás elintézését. A webáruház nem kerül kapcsolatba fizikálisan ezekkel a termékekkel.

A rendelés sikeres kifizetése után a vásárlónak semmilyen egyéb fizetési vagy bármilyen kötelezettsége nincsen, csupán a csomagot kell várnia.

A megrendelt terméket továbbítjuk a külső kereskedő partner felé, aki gondoskodik a csomag kiszállításáról. Ilyenkor - kizárólag a kiszállítás céljából - továbbítjuk a kereskedő felé a vásárló nevét, címét, telefonszámát. A kereskedő partner ezen adatokat csak a kiszállítás céljából használja fel. A csomagszámot mi küldjük meg a vásárlónak, mellyel követhető a rendelt áru útvonala. Minden egyéb garanciális, és panaszkezelési ügy minket illet meg, hozzánk fordulhat a vásárló.

A garancia és az esetleges panaszkezelések minket érintenek, probléma esetén kérjük írjon nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre.

Személyes átvételre jelenleg nincsen lehetőség, de tervezzük ennek is a bevezetését.

Nézz szét a kínálatban, regisztrálj, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket a közösségi oldalainkon, hogy le ne maradj semmiről! :) Csatlakozz hozzánk!

Legendás Játékok

legendasjatekok@gmail.com

webshop@legendasjatekok.hu

facebook.com/legendasjatekok