Szállítási és fizetési információk

Szállítás és fizetés a webáruházban

A webáruházban a szállítási díj ingyenes!

Szállítási módok:

 • Házhoz szállítás Foxpost (Expressone) Futárszolgálattal vagy a Magyar Postával
 • Foxpost Csomagautomatába szállítás
 • Posta csomagautomatába szállítás
 • Külföldről érkező termékek rendelése esetén csak házhoz szállítás választható

A külföldről rendelt termékeknél a partner cégünknek továbbítjuk a vásárló rendelését. Kizárólag a házhoz szállítás céljából adjuk át a vásárló nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét. A kiszállító külföldi partner cég kizárólag csak a rendelés szállításához használja fel a vásárló adatait.

Fizetési módok:

 • Banki előre utalás:
  10400195-86768081-88771007
  K&H Bank
  Nagy Renáta

(Az előre utalásnál kérlek írj a megjegyzésbe beazonosítási nevet, infót)

 • Online bankkártyás fizetés a Paypal rendszerein keresztül

Szállítási tudnivalók:

A magyarországi, raktáron lévő termékek 2-3 nap alatt érkeznek házhoz vagy a kiválasztott csomagautomatába. A külföldről érkező termékeink 7-28 nap alatt érkeznek meg. Az europai raktárból érkezők hamarabb, a kínai raktárból érkezők egy kicsit később. 
A házhoz kért küldeményeket a Foxpost (Expressone) vagy a Magyar Posta viszi házhoz. A Magyar Posta futára ha nem talál otthon senkit, akkor hagy egy postai értesítőt, amivel a megadott Postán vehető át a küldemény. A várható érkezési időről folyamatosan értesítünk e-mailben.

Ha megérkezett a csomagod a kiválasztott csomagautomatába akkor sms és e-mail értesítést kapsz, amiben megkapod a nyitókódot is, amivel kinyithatod a rekeszajtót. A csomagautomaták nagyon kényelmesek és egyszerűek, akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Külföldi termékek rendelése esetén csak házhoz szállítás választható.

Fizetési információk:

A webáruházban banki átutalással vagy Paypal online bankkártyás fizetéssel lehet fizetni.
A banki átutalást legegyszerűbben az internet - vagy mobilbankodon keresztül tudsz indítani. A beérkezett utalásról azonnal e-mailben értesítünk és a csomag feladásra kerül, vagy egyből elindítjuk a behozatali folyamatot, ha külföldi terméket vásároltál.

Lehetőség van online bankkártyával vagy Paypal fiókkal is kiegyenlíteni a rendelés végösszegét. Sikeres tranzakciót követően a csomag feladásra kerül, vagy egyből elindítjuk a behozatali folyamatot, ha külföldi terméket vásároltál.

A PayPal a világ egyik legbiztonságosabb online fizető rendszere, a tranzakció végig a Paypal rendszerein keresztül történik, bankkártya adataid nem jutnak el a webáruházhoz.

Elállás, lemondás, reklamáció:

Ha elállnál a rendeléstől vagy bármilyen probléma felmerülne kérlek írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre. Csak bankszámlára utalva tudunk pénzt visszaadni. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, a megérkezése után tudunk kártalanítani.

 

Személyes átvételre jelenleg nincsen lehetőség.