Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Ajándék ötletek Húsvétra

Rendelhető, különleges ajándék ötleteink Húsvétra! 2024

12 db-os Hupikék törpikék Smurfs jellegű figura szett. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes. 4-6 cm-es figurák. Utángyártott termék.

Rendelhető
5 750 Ft

24 db-os Pokemon Adventi Kalendárium figura szett. Ebben a különleges és praktikus Kalendárium szettben egy 24 nyitható ablakot tartalmazó karácsonyi hangulatú doboz és 24 db különböző Pokemon mini figura található. A figurák Pikachut fixen tartalmazzák, a többi figura random. Minden napra egy új élmény - nyiss ki minden nap egy ablakot, és legyél gazdagabb minden nap egy meglepetés ajándék Pokemon karakterrel. Az élmény az év bármely szakában megállja a helyét.

A Kalendárium doboz mérete: 18 cm x 27 cm x 3 cm

A figurák 3-6 cm-esek.

A figurák biztonságos műanyagból készültek.

Rendelhető
5 750 Ft

12 db-os Zootropolis mesefigura szett, a népszerű animációs mese alapján. Biztonságos műanyagból készült, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
4 750 Ft

12 db-os Mancs őrjárat jellegű figura szett. A szett 12 db különböző figurát tartalmaz a Mancs őrjárat sorozat alapján. A figurák 5-8 cm-esek. Biztonságos műanyagból készültek, így torta dekorációnak vagy szerepjátékokra is tökéletesek.

Rendelhető
4 750 Ft

6 db-os figura szett a klasszikus Disney - Alice Csodaországban rajzfilm alapján. Biztonságos műanyagból készült, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes. 6-7 cm-es figurák.

Rendelhető
4 750 Ft

7 db-os Bambi figura szett a Disney Bambi mesefilm alapján. 4-9 cm-es, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült figurák.

Rendelhető
9 500 Ft

6 db-os Csingiling Tinkerbell jellegű figura szett. Biztonságos műanyagból készül, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
6 500 Ft

12 db-os Sam a tűzoltó figura szett. A figurák kb 5-7 cm-esek. Részletesen kidolgozott, biztonságos és környezetbarát műanyagból készült. Tortadekorációnak vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
4 750 Ft

6 db-os Pokemon jellegű figura szett, részletesen kidolgozott, biztonságos műanyagból készült, 6 db különböző karakter Pokemon Pikachuval. A figurák kb 6-8 cm magasak. Kiváló minőségű, tömör műanyagból készült utángyártott termék.

Rendelhető
9 500 Ft

6 db-os Spongyabob jellegű figura szett. A figurák kb 5-6 cm magasak. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
4 750 Ft

24 db-os Én kicsi pónim - My little pony jellegű, Adventi kalendárium figura szett. 24 db különböző póni, unikornis és pegazus figura + az adventi ablakos doboz. A doboz mérete: 23 cm x 3 cm x 37,5 cm.

Rendelhető
10 500 Ft

12 db-os Snoopy figura szett, a népszerű Snoopy mesefilmek alapján. Biztonságos műanyagból készült, így tortadekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
4 750 Ft

10 db-os Masha és a Medve figura szett a Mása és a Medve mesesorozat alapján. 4-6 cm-es figurák. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.

Rendelhető
5 750 Ft