Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, ajándéktárgy, figura és videojáték között!

Star Wars Csillagok háborúja

Ebben a kategóriában a Star Wars Csillagok háborúja mozifilm sorozattal kapcsolatosan találhatsz különböző figurákat, játékokat, ajándéktárgyakat.


36termék 136

A Csillagok háborúja (Star Wars) egy amerikai filmfranchise, egy űr fantasy eposz, amit George Lucas filmrendező alkotott meg, és a Lucasfilm gyártja. A filmek cselekménye a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők történetét meséli el. Eredetileg egy 6 részből álló filmsorozat volt (a korábbi filmsorozat 9 részessé vált és Skywalker-saga névre hallgat), de a Csillagok háborúja: Klónok háborúja filmfranchise-á alakította át.

Az első filmet 1977-ben mutatták be a mozikban Csillagok háborúja címmel (1981-ben Egy új remény-re változott a címe), a film gyorsan a popkultúra megkerülhetetlen klasszikusává vált, amely számos más filmre és tudományos-fantasztikus műre volt hatással. Az első filmet két sikeres folytatás követte, az 1980-ban bemutatott A Birodalom visszavág, illetve az 1983-as A Jedi visszatér, ez a három film alkotja az eredeti Star Wars trilógiát. Az eredeti trilógiát 1999 és 2005 között egy előzmény trilógia követte, amely megosztó reakciókat váltott ki mind a rajongókból, mind a kritikusokból. 2015-ben A Jedi visszatér eseményei után játszódó újabb trilógia vette kezdetét Az ébredő Erő című epizóddal.