Sonic, Mario

Sonic és Mario videojátékból találhatsz itt plüssöket, játékokat. A termékek hivatalosan utángyártott termékek, doboz nélkül, lezárt gyári csomagolásban kerülnek szállításra.

Nézet:
Sorrend:

Sonic a sün (Sonic the hedgehog, ソニック・ザ・ヘッジホッグ, Sonikku za Hejjihoggu) a SEGA híres kabalája, videójátékok, képregények, rajzfilmek főszereplője, néhány képregény esetében mellékszereplője. Kék bundája, és zöld szeme van, illetve a Classic Sonic esetében fekete szeme van. Általában piros-fehér cipőt hord, arany szinű csattal, és nincs nála gyorsabb lény az egész világon. A karakter a neve szerint egy sündisznó, ennek allenére a rajzolt figura egyáltalán nem emlékeztet sündisznóra, sem alkatilag, de tüskés háta sincs, leginkább a Disney-filmekből ismert macskák vonásaival rendelkezik.

Sonic a Nintendo szintén híres karakterére, Marióra lett a válasz. A karakterre készült első videójáték a Sonic The Hedgehog, amit 1991-ben adtak ki SEGA Genesis-re. Innentől számítják Sonic születését.

Sonic fő ellenfele Dr. Ivo Robotnik – most már Dr. Eggman, vagy Eggman –, aki folyton meg akarja szerezni a Káosz Smaragdokat (Chaos Emeralds). A Mester Smaragd (Master Emerald) irányítja az összes Káosz Smaragdot (Chaos Emerald) és tartja fent Angyal Szigetet (Angel Island) a levegőben. Ebben a részben mutatkozik be Sonic és Robotnik.

A Super Mario (Super Mario Bros. néven is ismert) egy platformjáték-sorozat, amit a Nintendo fejleszt, amelyben a főszereplő Mario, a Nintendo kabalája. A játékok jellemző elemei az ugrálás és ellenségek legyőzése, a cselekmény viszonylag egyszerű történetek köré épülnek. Legjellemzőbb cselekményei, hogy Bowser, a főellenség, elrabolja Peach hercegnőt, akit Mario megment. A Super Mario sorozat beletartozik a Mario franchise-ba, ami magában foglalja a Mario-témájú filmeket, sorozatokat és ajándéktárgyakat.