Funko POP figurák

Ebbe a kategóriában eredeti licenszelt Funko POP karakter figurákat találhatsz különböző témákban.

Nézet:
Sorrend:

A Funko Inc. egy amerikai vállalat, amely engedélyezett és limitált popkulturális gyűjteményeket gyárt, és leginkább licencelt vinil figuráiról és buborékfejeiről ismert . 

Az 1998-ban alapított Funko eredetileg egy kis projektnek készült, hogy különféle low-tech, nosztalgia témájú játékokat hozzon létre. 

Pop! (más néven Funko Pop!) figurák gyűjthető bakelit karakterek és bobbleheadek.

A figurák a Chibi néven ismert japán stíluson alapulnak , ami azt jelenti, hogy "kicsi és aranyos." A vinil figurák fejei a leginkább felismerhető részek, mivel lényegesen nagyobbak, mint az a test, amelyben ülnek. Nagy, tömör fekete szemekkel is rendelkeznek, amelyek széles távolságra helyezkednek el az arcon. Jellemzően a száj és a szemöldök hiányzik, ez egy standard Pop figura ismertetőjele! Maga a Vinyl meghatározás a POP figurák anyagára utal.

A Funko POP figurák választéka évről évre növekszik, egyes konkrét filmek, sorozatok rajongóinak "kötelezően" gyújthető kedvelt figuráivá váltak. Az átlagos, nagyobb számban folyamatosan gyártott Funko POP figurák mellett megjelentek a piacon a ritkább, exclusive figurák, melyek limitált számban, és limitátl gyártási idővel kerültek forgalomba.