Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Thomas és barátai

Ebben a kategóriában a Thomas és barátai animációs mesesorozat alapján készült játékokat, figurákat, vonat mozdonyokat és játék szetteket találhatod.


24termék124

A Thomas, a gőzmozdony, majd Thomas és barátai, majd Thomas és barátai: Nagy világ, nagy kalandok 1984 és 2021 között vetített angol televíziós tárgymozgatásos animációs- és 3D-s számítógépes animációs sorozat.

Thomas és Sodor szigetén élő barátai története 1984-ben került először képernyőre. Sodor egy képzeletbeli sziget, amely Anglia és a Man-sziget között fekszik. Számos vasútvonalát a North Western Railway nevű vállalat üzemelteti. Thomas minden idők egyik legnépszerűbb mozdonyos karaktere lett. Thomas bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor megépítették minden idők legnagyobb vasútmodelljét, és a történet egyik szereplőjét, Jamest.

A Thomas és barátai sorozatot leginkább az tette népszerűvé, hogy változatos karaktereket tudott felvonultatni. Minden kis mozdonynak saját kinézete és saját személyisége van.