Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Pokemon Pikachu

Ebben a kategóriában a népszerű Pokemon anime sorozatból találhatsz különböző játékokat, figurákat, plüssöket.


46termék4146
46termék4146

A Pokémon a japán Nintendo cég médiaterméke, amelyet 1996-ban Tadzsiri Szatosi ötlete alapján készítettek. Eredetileg a Game Boy kézi játékkonzolra tervezett szerepjátékként indult el. Mára a világ egyik legsikeresebb videójátékává vált. A Pokémon név alatt már készítettek többek közt animét, mangát, gyűjthető kártyát, mozifilmeket is. 

A név szóösszerántás az angol „Pocket Monsters” (zsebszörnyek) szavakból. A Pokémon név nemcsak a márkát, hanem az idáig 989 különféle kitalált lényt is jelöli.

Az alapsorozatban és minden egyes játékban, a szereplőknek/játékosoknak fel kell állítaniuk a saját pokémonjaikból álló csapatukat, hogy azokat az edzőket és pokémonjaikat, akiket nem a játékos irányít, le tudják győzni. Minden játékban található egy olyan útvonal, amelyet követve az edző bebarangolhatja az adott vidéket. Összemérheti tudását néhány igen erős edzővel, akiket teremvezetőknek hívnak, és akiket meg kell vernie ahhoz, hogy folytathassa útját. Ha sikeresen nyertesként került ki a küzdelemből, akkor az edző egy teremjelvényt kap. Nyolc darab teremjelvény összegyűjtése után az edző bekerülhet az adott vidék Pokémon Ligájába, ahol négy meglehetősen erős ellenféllel találja szemben magát. Őket az Elit Négyesnek hívják. Miután legyőzte őket, megmérkőzhet a vidék pokémonbajnokával, aki előzőleg már szintén megverte az Elit Négyest. Minden edző, akinek sikerül nyernie ezen a végső összecsapáson, lesz a játék pokémonmestere, ezzel a játék végéhez érve.

A Pokemon franchise kalabálja, Pikachu.