Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Toy Story

A Toy Story animációs mesefilmekkel kapcsolatosan találhatsz itt különböző játékokat, figurákat, plüssöket, figura szetteket.


3termék13

A Toy Story – Játékháború (eredeti cím: Toy Story) 1995-ben bemutatott amerikai számítógépes animációs filmvígjáték, amely a Toy Story-sorozat első része, és az első egész estés Pixar-film. A legelső rész rekord ideig készült, a Toy Story első része volt az első olyan egész estét film a filmtörténelemben, melyet teljes egészében csak számítógépes technikával hoztak létre.

A film sikere folytatásokat is szült. A Toy Story – Játékháború 2. 1999-ben érkezett a mozikba, míg a harmadik epizód bemutatójára 2010 nyarán került sor, immáron 3D-s változatban is. E technológiával az első két részt is ismét műsorra tűzték a mozik, Észak-Amerikában 2009 végén, együtt, egy jegy áráért, Magyarországon pedig a következő év elején, külön, két hetes eltéréssel. 2019-ben a negyedik részt is bemutatták a mozikban. A mozifilmeket továbbá több kisfilm és tévéfilm is követte.

A történet néhány könnyen megszerethető, egyedi tulajdonásgokkal rendelkező játékfiguráról szól, melyek - az emberek tudta nélkül - nagyon is élnek és különböző kalandokba és veszélybe keverednek.