Használt Xbox360 játékok

Használt Xbox 360 konzoljátékokat találhatsz kiváló állapotban ebben a kategóriában. Olyan klasszikus címekkel is találkozhatsz, mint a Bayonetta, Halo, Minecraft, Borderlands, Alan wake...

Egyes Xbox 360 játékok visszafele kompatibilisek az új Xbox one gépeken, ezeknek a játékoknak a listáját itt találhatod.

Nézet:
Sorrend:
 

Az Xbox 360 a Microsoft által fejlesztett hetedik generációs otthoni videojáték-konzol. Az Xbox utódjaként a második az Xbox konzolok sorozatában. Az Xbox 360 a PlayStation 3-mal és a Wii-vel versengett hetedik generációs konzolként. Az Xbox 360-at hivatalosan az MTV-n mutatták be 2005. május 12-én, részletes információkat a gépről, valamint a játékokról pedig a hónap végén rendezett Electronic Entertainment Expon (E3) közöltek.

Az Xbox 360 utódja, az Xbox One 2013. november 22-én jelent meg. A Microsoft később bejelentette, hogy az Xbox 360-at 2016-ig fogja támogatni. 2016. április 21-én állították le az Xbox 360 gyártását. A konzol indulásakor két formában volt kapható. A Premium és a Core rendszer felszereltségük tekintetében különböztek. Később megjelent a legtöbbet kínáló Elite csomag is amely a klasszikus fehér helyett már fekete színben mutatkozik. 2007 őszén a Core csomagot felváltotta az Arcade csomag. Az Elite kiszerelésben lévő alapgépen először volt HDMI csatlakozó, amely már az Arcade csomag és a Premium csomag alapgépein is megtalálható. Ma már Jasper alaplappal és 150 W-os táppal adják a gépeket.

A konzolhoz elérhető online felület az Xbox Live, amelyen (fizetős Gold tagsággal) az Xbox bármely játékosa, lakóhelytől függetlenül, összemérheti tudását a többi Xbox-ossal. Lehetőség van ingyenes játék-demó, videó, játékokhoz való kiegészítők, és más különböző dolgok letöltésére. A többjátékos internetes móddal ellátott játékokon belül komplex, mégis egyszerűen kezelhető rendszert találhatunk az Xbox LIVE! keretében történő barátságos vagy komoly tétre menő csaták lebonyolításához.

Ahogy a Ps3-ra úgy az Xbox 360-ra is megjelengtek kiváló, kizárólagos exclusive címek, mint a Fable, Halo vagy a Forza sorozat.