Xbox 360 játékok

Xbox 360 játékokat találhatsz ebben a kategóriában. Ritka, eredeti Xbox 360 játékokat szerzhetsz így be, melyek közül néhány szinte már sehol máshol nem elérhető. Olyan nagyobb címekkel lehetsz gazdagabb, mint Devil May Cry, Forza, Fable, Silent hill...

A legtöbb játék Xbox One-on is lejátszható.

Használt, de tesztelt, ellenőrzött minőség.

A játékok angol vagy német nyelvet tartalmaznak, a kiskönyv 90%-ban megtalálható mindegyikben. Előfordulhat, hogy a játék platinum vagy egyéb kiadású borításban kerül szállításra. Az esetleges online felhasználható kódok, lehet, hogy már nem érvényesek. Minden játék 100%-ban eredeti!

Nézet:
Sorrend:

Az Xbox 360 a Microsoft által fejlesztett hetedik generációs otthoni videójáték-konzol. Az Xbox utódjaként a második az Xbox konzolok sorozatában. Az Xbox 360 a PlayStation 3-mal és a Wii-vel versengett hetedik generációs konzolként. Az Xbox 360-at hivatalosan az MTV-n mutatták be 2005. május 12-én, részletes információkat a gépről, valamint a játékokról pedig a hónap végén rendezett Electronic Entertainment Expon (E3) közöltek.

Az Xbox 360 utódja, az Xbox One 2013. november 22-én jelent meg. A Microsoft később bejelentette, hogy az Xbox 360-at 2016-ig fogja támogatni. 2016. április 21-én állították le az Xbox 360 gyártását.

Kompatibilitása

DVD-t, CD-t képes lejátszani, Blu-ray lemezt nem. A hozzá való játékok általában DVD-n kaphatók. A merevlemezéről és különféle adathordozókról képeket, zenéket és videókat is le tud játszani. A játékok a Microsoft saját formátumú lemezein vannak, a másolt lemezeket a gép nem játssza le. Bizonyos előző generációs Xbox játékokat szintén képes futtatni, ehhez azonban merevlemezre van szükség. A kompatibilis Xbox játékok listája itt található:
A next-gen kifejezés a magas felbontást(720p, 1080i, 1080p), és eddigi konzolokhoz képest nagyobb teljesítményt takarja. Az 1920x1080-as natív FullHD felbontást nemcsak a PlayStation 3 konzol támogatja, az Xbox360 is képes rá.

Kezelőfelülete

A konzol operációs rendszerének grafikus kezelőfelülete az Xbox 360 Dashboard. Ezen keresztül irányíthatjuk a gépet. Már több frissítésen is átesett, például videolejátszás opció (wmv formátum), HD DVD meghajtó támogatása. Maga a Dashboard frissítése történhet az Xbox LIVE! online rendszeren keresztül automatikusan, vagy újabb játékszoftverek elindításakor manuálisan, az online lehetőséget nélkülöző gépek esetében). A legújabb frissítés után az alapkiépítésű négy ún. "penge" helyett öt közül választhatunk: A Marketplace menüpontban beléphetünk a Microsoft online piacterére ahol különböző ingyenes és fizetős tartalmak érhetőek el heti vagy gyakoribb rendszerességű frissítéssel.