Xbox 360 játékok

Xbox 360 játékokat találhatsz ebben a kategóriában. Ritka, eredeti Xbox 360 játékokat szerzhetsz így be, melyek közül néhány szinte már sehol máshol nem elérhető. Olyan nagyobb címekkel lehetsz gazdagabb, mint Devil May Cry, God of War, Rathet & Clank, Ico, Shadow of the Colossus, Silent hill...

Az itt vásárolható videojátékok mindegyike angol nyelvet tartalmaz, angol borítós és PAL európai régió kódolásúak.

A játékok tesztelt, ellenőrzött minőségben kerülnek szállításra.

Nem garantáljuk, hogy mindegyik játék tartalmazza a manuál kiskönyvet, de az esetek 90%-ban megtalálhatóak, illetve előfordulhat, hogy a játék platinum kiadásban kerül szállításra.

A használt játékokban található különböző promóciós kódok lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékot.

Nézet:
Sorrend:

Az Xbox 360 a Microsoft által fejlesztett hetedik generációs otthoni videójáték-konzol. Az Xbox utódjaként a második az Xbox konzolok sorozatában. Az Xbox 360 a PlayStation 3-mal és a Wii-vel versengett hetedik generációs konzolként. Az Xbox 360-at hivatalosan az MTV-n mutatták be 2005. május 12-én, részletes információkat a gépről, valamint a játékokról pedig a hónap végén rendezett Electronic Entertainment Expon (E3) közöltek.

Az Xbox 360 utódja, az Xbox One 2013. november 22-én jelent meg. A Microsoft később bejelentette, hogy az Xbox 360-at 2016-ig fogja támogatni. 2016. április 21-én állították le az Xbox 360 gyártását.

Verziói

A konzol indulásakor két formában volt kapható. A Premium és a Core rendszer felszereltségük tekintetében különböztek. Később megjelent a legtöbbet kínáló Elite csomag is amely a klasszikus fehér helyett már fekete színben mutatkozik. 2007 őszén a Core csomagot felváltotta az Arcade csomag. Az Elite kiszerelésben lévő alapgépen először volt HDMI csatlakozó, amely már az Arcade csomag és a Premium csomag alapgépein is megtalálható. Ma már Jasper alaplappal és 150 W-os táppal adják a gépeket.

 • Arcade rendszer: Xbox 360 alapgép; vezetéknélküli irányító; 512 MB beépített memória, AV kábel, 5 db arcade játék, 1 hónap Xbox live gold előfizetés.
 • Core rendszer: Xbox 360 alapgép; vezetékes irányító; kompozit kábel (kivonva a forgalomból)
 • Premium rendszer: Xbox 360 alapgép; vezeték nélküli irányító; 60 GB-os (régebben 20 GB-os) winchester; headset; 1 hónap ingyenes Xbox Live Gold előfizetés; ethernet kábel; kompozit kábel (kivonva a forgalomból)
 • Premium HDMI (+Forza2+Viva Pinata) rendszer: Xbox 360 alapgép; vezeték nélküli irányító; HDMI csatlakozó 20 GB-os winchester; headset; 1 hónap ingyenes Xbox Live Gold előfizetés; ethernet kábel; kompozit kábel (+Forza Motorsport 2 és Viva Pinata játékszoftverek) (kivonva a forgalomból)
 • Elite rendszer: Fekete Xbox 360 alapgép; HDMI csatlakozási lehetőség; 120 GB merevlemez 15 GB előre feltöltött tartalommal; Fekete vezeték nélküli kontroller; Komponens/kompozit multi AV kábel; Szürke vezetékes Xbox 360 headset; HDMI kábel; Optikai és komponens audio csatlakozó; Ethernet kábel
 • Elite Limited Edition rendszer : Vörös Xbox360 alapgép, HDMI kimenet, Microsoft Xbox360 120 GB merevlemez, vezeték nélküli joypad, Microsoft Xbox360 fejhallgató, előlap, komponens videó kábel, HDMI kábel, AV, optikai adapter
 • Super Elite rendszer: 250 GB-os merevlemez, 2 darab fehér vezeték nélküli kontroller, Xbox 360 fülhallgató, Ethernet kábel, Xbox 360 komponens HD-AV kábel
 • Slim Arcade rendszer: Új külső, 4 GB belső memória, Wi-Fi kapcsolat
 • Slim rendszer: Új külső, 250 GB HDD, Wi-Fi kapcsolat
 • Limited Slim rendszer: Egyedi mintázat, és a gép mellé egy Halo: Reach játékszoftver is jár, valamint 2db Halo: Reach mintás vezeték nélküli kontoller.250 GB HDD, Wi-Fi kapcsolat.Valamint létezik Modern Warfare 3 Limited Edition amelyhez kapunk:1 Call of Duty Modern Warfare 3 játékszoftvert, illetve 2db Modern Warfare 3 mintás vezeték nélküli kontrollert, illetve egy egyedi mintázattal ellátott gépet amelyben 320GB-os HDD található
 • Az „Xbox 360 E” rendszer mindössze négy USB porttal rendelkezik - kettő elől, kettő hátul -, és nem tartalmaz S/PDFI (digitális) portot

Kompatibilitása

DVD-t, CD-t képes lejátszani, Blu-ray lemezt nem. A hozzá való játékok általában DVD-n kaphatók. A merevlemezéről és különféle adathordozókról képeket, zenéket és videókat is le tud játszani. A játékok a Microsoft saját formátumú lemezein vannak, a másolt lemezeket a gép nem játssza le. Bizonyos előző generációs Xbox játékokat szintén képes futtatni, ehhez azonban merevlemezre van szükség. A kompatibilis Xbox játékok listája itt található:
A next-gen kifejezés a magas felbontást(720p, 1080i, 1080p), és eddigi konzolokhoz képest nagyobb teljesítményt takarja. Az 1920x1080-as natív FullHD felbontást nemcsak a PlayStation 3 konzol támogatja, az Xbox360 is képes rá.

Kezelőfelülete

A konzol operációs rendszerének grafikus kezelőfelülete az Xbox 360 Dashboard. Ezen keresztül irányíthatjuk a gépet. Már több frissítésen is átesett, például videolejátszás opció (wmv formátum), HD DVD meghajtó támogatása. Maga a Dashboard frissítése történhet az Xbox LIVE! online rendszeren keresztül automatikusan, vagy újabb játékszoftverek elindításakor manuálisan, az online lehetőséget nélkülöző gépek esetében). A legújabb frissítés után az alapkiépítésű négy ún. "penge" helyett öt közül választhatunk: A Marketplace menüpontban beléphetünk a Microsoft online piacterére ahol különböző ingyenes és fizetős tartalmak érhetőek el heti vagy gyakoribb rendszerességű frissítéssel.