Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

12 db-os Super Mario figura szett
12 db-os Super Mario figura szett
9 990 Ft

12 db-os Super Mario figura szett

12 db-os Super Mario figura szett
12 db-os Super Mario figura szett
12 db-os Super Mario figura szett

12 db-os Super Mario figura szett. Karakter figurákkal és pálya elemekkel. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

A Super Mario játékok, amelyek a Nintendo által készítettek és kiadtak, számos ikonikus pályaelemmel rendelkeznek, amelyek szerves részét képezik a játékmenetnek és a játékélménynek. Ezek közül néhány a következők:

Csempeblokkok: Ezek a blokkok Mario és más karakterek fejével üthetők meg, és gyakran hagyhatnak el érméket vagy hasznos tárgyakat, például gombákat vagy virágokat.

Csőrendszerek: Mario képes belemászni a csövekbe, és ezáltal más részekre vagy alpályákra jutni. A csövek lehetnek szárazföldön vagy akár víz alatt is.

Gombák: A hagyományos Super Mario játékokban gombák gyakran felbukkannak a pályákon. A Super Mushroom megnöveli Mario méretét, míg a Fire Flower lehetővé teszi neki, hogy tűzgolyókat lőjön.

Érmék: Az arany és piros érmék a pályák alapvető elemei. Mario gyűjtheti ezeket, hogy pontokat és életeket szerezzen.

Blokkok: Különböző típusú blokkok találhatók a pályákon, például ? blokkok, amelyekből különféle tárgyak kerülnek elő, vagy szokásos szilárd blokkok, amelyeken át lehet ugrani vagy állni.

Víz és vízesés: Néhány pálya víz alatti területeket is tartalmaz, ahol Mario búvármódban vagy vízi mozgással küzdhet meg az akadályokkal.

Létrák: A létrák segítségével Mario és más karakterek másik magasságra vagy területre juthatnak.

Kapuk és zászlók: A pályák végén gyakran találhatók kapuk és zászlók, amelyeket elérve a játékos befejezi a pályát.

Ezen elemek kombinációjával és változatos elrendezésükkel a Super Mario játékok széles skálán kínálnak kihívást és változatosságot a játékosoknak. Az ikonikus pályaelemek és karakterek hozzájárulnak a Super Mario sorozat népszerűségéhez és időtállóságához.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
345693
Hasonló termékek