Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Raktárkészlet információk

Raktárkészletre vonatkozó információk és szállítási idők:

Raktáron: a termék saját, azonnal elérhető magyarországi raktárkészletünkön van, ezeknek a termékeknek a szállítási ideje várhatóan 2-3 munkanap.

Külső raktáron: a termék valamelyik megbízható partner beszállítónk raktárkészletéről érhető el, ezen beszállítók lehetnek magyarországi, vagy egyes esetekben külföldi nagyker partnerek. Ezen termékek vásárlása esetén a beszerzést azonnal elindítjuk, a raktárunkba történő megérkezés után azonnal továbbküldésre kerül a rendelésben megadott szállítási mód szerint. Ezen termékek beszerzési és szállítási ideje a rendelés leadása, kegyenlítése és visszaigazolása után várhatóan 15 munkanap.

Átmenetileg elfogyott: ez a termék jelenleg nem rendelhető, a saját raktárunkból és beszállítóink raktárából is elfogyott, de érdemes később visszanézni rá, elképzelhető, hogy újra rendelhetővé válik.

Kérjük vedd figyelembe a termék oldalon és a kosár oldalon feltüntetett várható kézbesítési dátumokat.

Amennyiben "raktáron" és "külső raktáron" lévő terméket is vásároltál egyszerre csomagodat akkor adjuk fel, mikor a hiányzó tételek megérkeznek raktárunkba.

Több termék egyidejű vásárlása esetén mindent egy csomagban küldünk, minden rendelést saját, magyarországi raktárunkból adunk fel kézbesítésre.