Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Raktárkészlet információk

Raktárkészletre vonatkozó információk és szállítási idők:

A temékek elérhetőségére vonatkozó információk a terméklapon és a kosár oldalon is feltüntetésre kerülnek.

"Raktáron" státuszban lévő termékek saját, magyarországi raktárkészletünkről érhetőek el, ezeknek a termékeknek a várható szállítási ideje a rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása után: 2-3 munkanap

A "külső raktáron" státuszban lévő termékek valamelyik partner beszállító raktárából érhetőek el. Ezen beszállítók lehetnek megyarországi, vagy egyes esetekben külföldi nagyker partnerek. Ezeknek a termékeknek a beszerzési és szállítási ideje a rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása után várhatóan 15 munkanap. Külső raktáron lévő termékek vásárlása esetén először bekérjük a terméket a saját központi raktárunkba, a beérkezés után feladjuk a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

A várható kézbesítési dátum pontossága:

Kérjük vedd figyelembe, hogy a feltüntetett szállítási idők várható szállítási idők és nem időgarantált kézbesítés, így a megadott kézbesítési napnál hamarabb is megérkezhet a csomag, de pár nap késés is előfordulhat. Pontos időpontra történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

Amennyiben "raktáron" és "külső raktáron" lévő terméket is vásároltál egyszerre a csomagot akkor adjuk fel, mikor a hiányzó tételek beérkeznek raktárunkba.

Átmenetileg elfogyott: ez a termék jelenleg nem rendelhető, a saját raktárunkból és beszállítóink raktárából is elfogyott, de érdemes később visszanézni rá, elképzelhető, hogy újra rendelhetővé válik.

Kérjük vedd figyelembe a termék oldalon és a kosár oldalon feltüntetett várható kézbesítési dátumokat.

Több termék egyidejű rendelése esetén mindent egy csomagban küldünk, minden csomagot saját, magyarországi raktárunkból adunk fel kézbesítésre!

Webáruház készítés