Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség

Minden felmerülő kérdésedet írd meg nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címre, legkésőbb 24 órán belül válaszolunk!

A feltüntetett cím kizárólag a vállalkozásunk székhelyeként üzemel, a címen árukészletet nem tartunk, személyes átvételt nem biztosítunk. 

Cégnév / Név:
Legendás Játékok Webáruház
Cím:
1213 Budapest, Erdész utca 7. (csak levelezési cím)
Kapcsolati telefonszám:
+36
Áruház neve:
Legendás Játékok Webáruház
Adószám:
68989602-1-43
Nyilvántartási szám:
52539428
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2018.05.29.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Budapest XXI., Csepeli Polgármesteri Hivatal
Bankszámlaszám:
10400195-86768081-88771007
IBAN:
HU46 10400195-86768081-88771007
Kapcsolattartó neve:
Legendás Játékok Webáruház
Kapcsolati telefonszám:
+36
Kapcsolattartó e-mail címe:
webshop [kukac] legendasjatekok.hu
Statisztikai szám:
68989602-4779-231-01
Szállítás
Házhoz szállítás futárszolgálattal
foxpost_hu_xlsx_homedelivery
Amint megérkezett raktárunkba a rendelésed értesítünk és azonnal tovább küldjük az általad megadott szállítási címre. Ccsomagodat a Foxpost Expressone futárszolgálat futára viszi házhoz, hétköznapokon 08:00 és 18:00 között. Az érkezés előtt telefonos és e-mail értesítést küldenek.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk.

Várható szállítási idő: 15 munkanap
Megrendelés végösszeg
Szállítási díj
0  Ft
34 999  Ft
1 490 Ft
35 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomatába szállítás
foxpost_hu_xlsx_automata
Amint megérkezett raktárunkba a rendelésed értesítünk és csomagodat az általad választott Foxpost csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk.

Várható szállítási idő: 15 munkanap
Megrendelés végösszeg
Szállítási díj
0  Ft
34 999  Ft
990 Ft
35 000  Ft
-
ingyenes
MPL Posta csomagautomatába szállítás
postapont
Amint megérkezett raktárunkba a rendelésed értesítünk és csomagodat az általad választott MPL Posta csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk.

Várható szállítási idő: 15 munkanap
Megrendelés végösszeg
Szállítási díj
0  Ft
34 999  Ft
990 Ft
35 000  Ft
-
ingyenes
MPL Postán maradó csomag
postapont
Amint megérkezett a raktárunkba a rendelésed értesítünk és csomagodat az általad kiválasztott MPL Postahelyre küldjük. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk.

Várható szállítási idő: 15 munkanap
Megrendelés végösszeg
Szállítási díj
0  Ft
34 999  Ft
1 490 Ft
35 000  Ft
-
ingyenes
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek
postapont
Amint megérkezett raktárunkba a rendelésed értesítünk és csomagodat az általad választott Posta Pontra küldjük, MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk.

Várható szállítási idő: 15 munkanap
Megrendelés végösszeg
Szállítási díj
0  Ft
34 999  Ft
1 490 Ft
35 000  Ft
-
ingyenes

A webáruházban vásárolható termékek egy része azonnal elérhető raktáron van, egy része külső, beszállítói raktáron.

Külső, beszállítói raktáron lévő termék rendelése esetén rendelt tételeidet bekérjük a megfelelő beszállítótól, amint megérkezett raktárunkba értesítünk és továbbítjuk neked a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

A rendelések szállítási ideje átlagban 15 munkanap. A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

Szállítás és fizetés:

Házhoz szállítás Foxpost Expressone Futárszolgálattal: 1490 Ft.

Csomagodat a Foxpost Expressone futárszolgálat futára viszi házhoz, az érkezés előtt telefonos és e-mail értesítést küldenek.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Csomagodat az általad választott Foxpost csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Posta csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Csomagodat az általad választott MPL Posta csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Postán maradó csomag: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott MPL Postahelyre küldjük. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1490 Ft.

Csomagodat az általad választott Posta Pontra küldjük, MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

35.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Csomag nyomkövetés:

Csomagodhoz követhető csomagszámot küldünk és az alábbi oldalakon követhető:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Fizetés
Online bankkártyás fizetés (BARION)
Szigorú biztonság védi online bankkártyás vásárlásodat a Barion rendszerein keresztül.

A rendelés leadása után közvetlenül ki tudod fizetni a végösszeget online bankkártyás fizetéssel. Csomagfeladást csak a sikeres tranzakció után indítunk!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

A sikeres fizetés napján e-mailben küldünk elektronikus számlát és indítjuk a szállítást!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Online bankkártyás fizetés (PayPal)
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

PayPal fizetési kezelési költség: +250 Ft.
paypal
Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés
A rendelés leadása után automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a banki adatokat, ahova az átutalást várjuk.

A megjegyzésbe kérjük írj beazonosítási információt, nevet, vagy rendelés számot. A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk, elektronikus számlát küldünk, és elindítjuk a szállítást.

Utalásra 3 napot tudunk várni.

Az összetett beszerzési és szállítási folyamatokból adódóan személyes átvételt, vagy utánvétet jelenleg nem tudunk alkalmazni. Megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Banki előre utalás/készpénzes banki befizetés/postai rózsaszín csekkel készpénzes befizetés választásakor a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását. A Banki vagy postai befizetésről külön értesítést nem kapunk, így, ha ilyen befizetést kezdeményeztél arról kérjük értesíts minket elektronikus elérhetőségeinken!

Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.
A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik.

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat a csomag szállításának elindítása után küldjük meg e-mailben, amint követhetővé válik.

nyomkövetésre alkalmas oldalak:

https://tracking.expressone.hu/

https://eurodis.com/track-trace

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát a rendelésszámra kattintva.

Minden felmerülő problémát az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

A visszakereshetőség érdekében jelenleg csak e-mail ügyfélszolgálatot tartunk fenn, így kérjük, hogy a rendelésedhez tartozó e-maileket körültekintően kezeld!

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

Hogy történik a szállítás? Mennyi a szállítási költség?

A webáruházban vásárolható termékek legnagyobb része külső, beszállítói raktárról érhető el. A rendelésed leadása után azonnal felvesszük a kapcsolatot a megfelelő beszállítóval, aki elindítja részünkre a terméket. Amint minden rendelt tételed megérkezett hozzánk értesítünk és továbbítjuk a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

A rendelések szállítási ideje egységesen és átlagosan 15 munkanap. A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

Házhozszállítás Foxpost Expressone Futárszolgálattal: 1490 Ft.

Csomagodat a Foxpost Expressone futárszolgálat futára viszi házhoz, az érkezés előtt telefonos és e-mail értesítést küldenek.

Foxpost csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Csomagodat az általad választott Foxpost csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Posta csomagautomatába szállítás: 990 Ft.

Csomagodat az általad választott MPL Posta csomagautomatába küldjük. Az érkezésről és a nyitókódról sms - és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat. Az automatánál a nyitókód és a telefonszámod beírásával tudod kinyitni a rekeszajtót és kivenni a csomagodat. Gyors, egyszerű és praktikus megoldás, hiszen akkor mész a csomagodért, amikor neked a legmegfelelőbb.

Postán maradó csomag: 1490 Ft.

Csomagodat az általad kiválasztott MPL Postahelyre küldjük. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

MPL Posta Pontra szállítás (MOL Kutak és COOP üzletek): 1490 Ft.

Csomagodat az általad választott Posta Pontra küldjük, MOL kutak és COOP üzletek közül választhatsz, hogy hol szeretnéd átvenni. Az érkezésről sms és e-mail értesítést küld a Futárszolgálat.

35.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Miért kell előre fizetni a webshopban, ez mennnyire biztonságos?

Sajnos nagyon sok át nem vett utánvétes csomagunk jött vissza, ami sok anyagi kárt okozott nekünk, ezért döntöttünk úgy, hogy a rendeléseket jelenleg csak előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni, megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül

PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.

Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Barion online bankkártyás fizetés:

A vásárló kezdeményezheti az online bankkártyás fizetést a Barion rendszerein keresztül is. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201.

Banki előre utalás/készpénzes banki befizetés/postai rózsaszín csekkel készpénzes befizetés választásakor a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

A beérkezett utalásról e-mailben értesítünk és azonnal elindítjuk a csomag szállítását. A Banki vagy postai befizetésről külön értesítést nem kapunk, így, ha ilyen befizetést kezdeményeztél arról kérjük értesíts minket elektronikus elérhetőségeinken!

Paypal online bankkártyás fizetés:

A Paypalon keresztül történő tranzakciókat teljes egészében a Paypal biztonságos szerverei végzik, a vásárló bankkártyás adatai nem jutnak el a webáruáházhoz. A vásárló Paypal fiókjával, Paypalhoz rendelt bankkártyájával vagy független bankkártyás vásárlással fizethet a Paypal rendszerein keresztül.
A PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. az 1993. április 5-i, a pénzügyi szektorról szóló, módosításokkal egybefoglalt luxemburgi jogszabály (a továbbiakban: a „Jogszabály") 2. cikkének értelmében megfelelő engedéllyel rendelkező luxemburgi hitelintézet, amelynek prudenciális felügyeletét a luxemburgi felügyeleti hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier látja el, Luxemburgban bejegyzett irodáján keresztül.
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
Paypal kapcsolat: https://www.paypal.com/hu/smarthelp/home

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik, a vásárló saját bankjának tarifái szerint.

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat e-mailben küldjük meg.

nyomkövetésre alkalmas oldalak:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Milyen garancia van a szállításra?

Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége, így minden felmerülő problémát a Vásárlóval egyeztetve oldunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb megoldást találjuk meg az esetlegesen felmerülő problémára.

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül bármikor elállhatsz a rendeléstől, ezt e-mail formájában vagy az oldal kapcsolatfelvételi menüpontjában jelezheted nekünk, amire 24 órán belül válaszolunk. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére, vagy az általunk előre egyeztetett csomagpontok valamelyikére, a megérkezése után a rendelés végösszegét vissza utaljuk. Csak bankszámlára tudunk pénzt vissza adni. Garanciális probléma esetén előre egyeztetett módon csere termék szállítását is igényelheted.

Minden rendeléshez elektronikus számlát küldünk a vásárláskor megadott e-mail címre.

Minden felmerülő problémát az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

A visszakereshetőség érdekében jelenleg csak e-mail ügyfélszolgálatot tartunk fenn, így kérjük, hogy a rendelésedhez tartozó e-maileket körültekintően kezeld!