Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Gyakran ismételt kérdések

Mit kell tudni a webáruházban kapható termékekről?

A webáruházban kapható termékek nincsenek az Üzemeltető azonnal elérhető raktárkészletén, azok kizárólag a vele kapcsolatban lévő beszállítók/gyártók raktárkészletéről érhetőek el. Ezek a beszállítók lehetnek magyarországi, vagy a legtöbb esetben külföldi (harmadik ország beli, európai uniós) partnerek. A rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása után indítja el az Üzemeltető a termékek kiszállítását a beszállítók és gyártók bevonásával egyenesen a vásárló által megadott szállítási címre.
A webáruházban vásárolható termékek minden esetben megfelelnek az Europai Unio termékkövetelményeinek.

Hogy történik a szállítás? Mennyi a szállítási költség?

Rendelés esetén felvesszük a kapcsolatot a megfelelő külföldi beszállítóval, aki a lehető legrövidebb időn belül elindítja a rendelt termékek szállítását egyenesen az általad megadott szállítási címre.

A szállítási díj: 750 Ft.

15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

A rendelés végösszegén kívül egyéb díj nem keletkezik.

Magyarországi beérkezés után csomagodat a Magyar Posta Postása kézbesíti nemzetközi levélküldeményként, többletköltségek nélkül. Amennyiben nem talál otthon, akkor egy átvételi értesítőt hagy a címen és a csomag a legközelebbi postán (az értesítőn megjelölt postán) lesz átvehető. Csomagod felől értesítő nélkül, személyi és lakcímkártya felmutatásával is tudsz érdeklődni a Postán.

Egyes esetekben a gyorsabb szállítás érdekében illetve nagyobb csomagok esetén a csomagokat az Express One Futárszolgálat futára kézbesíti, előtte telefonos és e-mail értesítés érkezik.

Minden, a webshopban vásárolható, külföldről érkező csomagra megfizetjük a szükséges import Áfa és vámköltségeket.

Mennyi a szállítási idő?

A várható, átlagos szállítási idő minden rendelés esetén egységesen: 20 munkanap. A legtöbb csomagunk ennyi idő alatt szokott kézbesítésre kerülni, azonban a nemzetközi szállítási folyamatokból adódóan ezen felül késés ritkán, de előfordulhat.

A rendelések szerződés szerinti teljesítési határideje maximum 60 munkanap pénzvisszafizetési garanciával.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és munkaszüneti napok.

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat e-mailben küldjük meg.

nyomkövetésre alkalmas oldal:

https://tracking.expressone.hu/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

https://parcelsapp.com/en

Miért kell előre fizetni a webshopban, ez mennnyire biztonságos?

AZ összetett beszerzési és szállítási folyamatok miatt jelenleg csak előre történő fizetés után tudunk csomagfeladást indítani. Megértésedet köszönjük.

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

  • Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
  • PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik, a vásárló saját bankjának tarifái szerint.

Szeretnénk minden vásárlótól türelmet kérni a csomagja megérkezéséig.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Milyen garancia van a szállításra?

A jogszabályoknak megfelelően a rendelésed leadása után 14 napon belül és a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. A terméket juttasd vissza az előre egyeztetett címeink valamelyikére, és a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy csere terméket küldünk.

Amennyiben a rendelésed esetleg valamilyen szállítási probléma miatt nem érkezik meg a rendelés leadása, kiegyenlítése és visszaigazolása utáni 60. munkanapig, úgy a rendelés teljes végösszegét 14 naptári napon belül bankszámlára vissza térítjük. Amennyiben a visszatérítést Barion számláról kezdeményezzük úgy nem minden esetben érkezik róla sms, kérjük ellenőrizd folyószámlád történetét.

Minden felmerülő problémát az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Kérjük olvasd el az "Általános Szerződési Feltételeket" és az "Adatkezelési tájékoztatót" a további információkért!