Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass érdekes gyerekjátékok, ajándéktárgyak, figurák és videojátékok között! Szállítási idő: 2-3 munkanap!

Gyakran ismételt kérdések

2023.01.27. után leadott rendelésekre vonatokzó információk:

Mit kell tudni a webáruházban kapható termékekről?

A webáruházban használt - és új videojátékokat, ajándéktárgyakat, figurákat és gyerekjátékokat árusítunk. A vásárolható termékek minden esetben megfelelnek az Europai Unio termékkövetelményeinek. A használt videojátékok esetében a különböző promóciós kódok lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékot. A videojátékok nagy részében a kiskönyv is megtalálható, illetve angol borító és angol nyelv is, azonban előfordulhatnak olyan videojátékok, ahol a kiskönyv már nincs meg, előfordulhat német borító és német nyelv. Kérjük vedd figyelembe a játékok ország régió (PAL/NTSC) - és korhatár besorolását.

Hogy történik a szállítás? Mennyi a szállítási költség?

A webáruházban vásárolható termékeket azonnal elérhető saját raktárkészletünkből küldjük.

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2250 Ft.
A házhoz szállítást az Express One Futárszolgálat teljesíti.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1500 Ft
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1500 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2000 Ft.
MPL Post Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2000 Ft.

25000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítási ingyenes.

Miért kell előre fizetni a webshopban, ez mennnyire biztonságos?

Az összetett beszerzési folyamatok - és a sok sajnálatos módon át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után tudunk csomagfeladást indítani, megértésedet köszönjük!

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

  • Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
  • PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

A banki tranzakcióknak, utalásoknak, befizetéseknek költségei lehetnek, melyek a vásárlót terhelik, a vásárló saját bankjának tarifái szerint.

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat e-mailben küldjük meg.

nyomkövetésre alkalmas oldal:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Mindent elkövetünk, hogy csomagodat a lehető leghamarabb kézbesítsük.

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Milyen garancia van a szállításra?

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. A terméket juttasd vissza az előre egyeztetett címeink valamelyikére, és a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy csere terméket küldünk.

Minden felmerülő problémát az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni:

webshop@legendasjatekok.hu

https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Kérjük minden esetben vedd fgyelembe a rendelésed leadásakor aktuális Általános Szerződési Feltételeket és szállítási határidőket. A rendelésedhez tartozó szállítási feltételeket a visszaigazoló e-mailben megküldött információk és a megküldött Általános Szerződési Feltételek melléklet is tartalmazza!

Amennyiben 2023.01.27. előtt adtad le a rendelésedet kérjük ellenőrizd a rendelésed leadása után automatikusan megküldött Általános Szerződési Feltételek mellékletet, a visszaigazoló e-mailben megküldött szállítási információkat és teljesítési határidőket!