Gyakran ismételt kérdések

Mit kell tudni a webáruházban kapható termékekről?

A webáruházban vásárolható termékek vagy hivatalosan licenszelt gyári termékek, vagy hivatalosan utángyártott, minden engedéllyel rendelkező, hivatalos viszonteladói forrásból származó, márkajelzés nélküli replika reprodukciók!

Mi történik miután leadtam és ki is fizettem a terméket?

A rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk. A leadott és kifizetett rendelést azonnal visszaigazoljuk és a kifizetés napján elindítjuk a szállítást. A vásárló szállítási adatait továbbítjuk külföldi partnerünknek, aki a lehető legrövidebb idő alatt fel adja a csomagot a vásárló által adott szállítási címre. Érvényes elektronikus számlát e-mailben küldünk.

Miért kell előre fizetni a webshopban? Ez mennyire biztonságos?

Mivel a termékeket közvetlenül a külföldi gyártótól küldjük neked, hogy a lehető legkedvezőbb áron és szállítási költséggel tudjuk kínálni, ezért utánvétet nem tudunk alkalmazni. Csak sikeres előre történő fizetés után tudjuk elindítani a szállítást. Az online fizetés a Barion vagy a Paypal szigorú rendszerein keresztül történik, de választhatsz banki előre utalást vagy készpénzes banki befizetést is! Minden csomagra 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Mennyi a szállítási költség?

A szállítási díj: 750 Ft. (egy rendeléshez egyszeri) Csomagod nemzetközi levélküldeményként érkezik és a Magyar Posta szállítja házhoz vagy a hozzád legközelebbi Postára, melyről értesítést kapsz. Részedről plusz költség nem keletkezik a rendelés végösszegén kívül.

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Milyen garancia van a szállításra? Mennyi idő a szállítás?

A jogszabályoknak megfelelően a rendelés leadása után 14 napon belül bármikor elállhatsz a rendeléstől, ezt e-mail formájában vagy az oldal kapcsolatfelvételi menüpontjában jelezheted nekünk, amire 24 órán belül válaszolunk. Mi töröljük a rendelésedet és a rendelés végösszegét 14 napon belül bankszámlára visszautaljuk.

Ha 14 nap letelte után állnál el a rendeléstől úgy közös megegyezéses alapon történik a rendelés további sorsa, amit e-mailben egyeztetünk veled.

A használt termékekre a garancia fél év, az új termékekre a garancia egy év. A garancia csak számlával érvényesíthető. Számlát minden vásárlásról elektronikus formában küldünk e-mailben.

Teljesítési határidő:

A rendelések átlagos teljesítése ideje: 25-65 munkanap.

A rendelések teljesítésének maximális határideje a rendelés leadása és kifizetése utáni 65. munkanap.

A munkanapokba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok.

Ha a csomag nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 65. munkanapig (bármi előfordulhat) úgy a rendelés végösszegét vissza utaljuk.

Miután megkaptad a terméket, de mégsem szeretnéd, úgy jelezd nekünk e-mailben. A terméket juttatsd vissza webáruházunk címére és a megérkezése után tudjuk neked visszautalni a vételárat 14 napon belül, a visszajuttatás díja a vásárlót terheli.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

webshop@legendasjatekok.hu

vatera@legendasjatekok.hu

legendasjatekok@gmail.com

Írj nekünk a webshop kapcsolatfelvételi oldalán: https://legendasjatekok.hu/spg/751293/Kapcsolatfelvetel

Kérjük minden esetben (rendelésnél is) pontos e-mail címet adj meg és sűrűn figyeld e-mail postaládádat!

Minden vásárlónktól türelmet kérünk csomagja megérkezéséig.