Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Blog

Kövesd megújult Instagram és Pinterest oldalunkat, ahol a legújabb hireinkről, újdonságainkról és akcióinkról is olvashatsz! Köszönjük, ha követsz minket!

A Mancs őrjárat című rajzfilm sorozat 2013-ban indult útjára elsőként Amerikában, és a kezdeti sikert a mai napig sem tudta megtörni semmi, a rajzfilmsorozat azon kevés gyerekeknek szóló sorozatok közé tartozik, mely ilyen hosszú ideig képes volt folyamatosan megújulni és a gyerekek érdeklődését fenntartani. A tévéfilmsorozat a Guru Studio, a Spin Master Entertainment, a TVOKids és a Nickelodeon Productions gyártásában készült. De vajon minek köszönheti igazi sikerét?

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban a Gamer Dayt, örülünk, hogy mi is támogathattuk nyereményekkel a rendezvényt. Ez az esemény is kiváló bizonyíték arra, hogy a számítógépes játékok nem csak időtöltésre valók, hanem építő jellegű tevékenységként is megállják a helyüket.

Eredeti Monsterverse licensz termékek rendelhetőek, a Monsterverse univerzum népszerű karaktereivel, Godzilla, King Kong és egyéb titánok!