Blog

Legendás Játékok
2019.06.20 11:58
Itt a nyári szünet 2019

A nyári szünet eljött 2019-ben is, és sok lurkónak elkezdődik a szabadság időszaka. Minden szülő szeretné, ha gyermeke a nyári szünetet is hasznosan töltené el, de elég nehéz megtalálni azt a kényes kompromisszumot, mely egyaránt kielégítő a gyereknek és a szülőnek is. 

Legendás Játékok
2019.05.03 15:38
Ingyenesen letölthető PC játékok a Steamen

Öt, ingyenesen letölthető PC játékot gyűjtöttünk össze, melyek könnyedén beszerezhetőek a Steamről. Bár a Steam olykor ingencsak megkéri a játékok árát, azért rengeteg előnye is van, így, ha még nem regisztráltál érdemes lehet egy próbát tenned vele. A sok akció és különleges árajánlatok mellett a Steam könyvtára tele van ingyenesen letölthető, remek játékokkal, melyek közül most összeszedtünk nektek ötöt, amiket kár lenne kihagyni.

Legendás Játékok
2019.04.15 14:35
Gamer Day 2019 a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a KSZC Dráva Völgye Gimnáziumban a Gamer Dayt, örülünk, hogy mi is támogathattuk nyereményekkel a rendezvényt. Ez az esemény is kiváló bizonyíték arra, hogy a számítógépes játékok nem csak időtöltésre valók, hanem építő jellegű tevékenységként is megállják a helyüket.

Legendás Játékok
2019.01.26 14:11
PAL vagy NTSC?

NTSC vagy PAL? Japán vagy Európai?

Mit lehet tudni a régiózáras játékokról?

Ma már tulajdonképpen nincsen jelentősége annak, hogy egy adott konzoljáték PAL vagy NTSC régió kódolású, hiszen az új generációs konzolok már mindent tudnak kezelni, azonban nem is olyan régen ez még nem így volt...

2019.01.26 16:27
Elkapott a Retro láz?

Elkapott téged is a Retro láz? Szeretnéd újra élni gyerek-kamaszkorod legklasszabb játékait? Itt van néhány tipp és jótanács, hogy hogyan is valósítsd meg újra az élményt...

2019 Február 7. és 12. között ingyenes ESO plus tagság jár minden Elder Scrolls Online játékosnak, akinek legalább az alapjáték megvan. Az ESO plus tagság rengeteg előnnyel jár, és normál esetben egy hónapra lehet előfizetni rá. A mostani ingyenes változatban ugyan nem kapunk hozzá - de alap esetben 1650 korona is üti a markunkat, amiből szabadon vásárolhatunk a ESO store-ban. Az ESO plus talán legnagyobb előnye, hogy amíg aktív, az összes DLC-hez hozzáférést biztosít, illetve nem elhanyagolható tényező az sem, hogy kapunk egy Crafting bag táskát, melyben szinte végtelenül gyűjtögethetjük a craftingoláshoz szükséges összetevőket. Ha rendelkezel az Elder Scrolls Online-nal akkor érdemes aktiválni ezt a pár nap ingyenességet, ehhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a játékba, és azon belül aktiválni a Crown store-ból. Bővebb információt itt olvashatsz.

Mi sem hagytuk ki ezt az alkalmat, és el is látogattunk személyes kedvenc areánkba, Clockwork City-be, nézzétek meg Galériánkat! :)

Legendás Játékok
2019.02.06 12:08
Szerezz be ritka, elfeledett Ps2 klasszikusokat Ps3-ra!

Szerezz be ritka, elfeledett Ps2 klasszikusokat Ps3-ra!

A Playstation store rejtett kincsesbányái

A régi Playstation3 veteránoknak talán ez nem újdonság, de az újdonsült tulajoknak okozhat némi meglepetést az a tény, hogy nekik sem kell lemondaniuk kedvenc retro klasszikusaikról Ps3 gépükön, hiszen egy kis utána járással ők is be tudnak szerezni rég elfeledett nagy címeket. Ugyanez igaz a Ps4 konzoltulajdonosokra is, így nekik is érdemes most kinyitni a fülüket, szemüket.

Legendás Játékok
2019.03.06 17:46
Skyrim special edition modding

A Bethesda örökzöld sikere, az RPG szerepjátékok koronázatlan királya a The Elder Scrolls V: Skyrim 2011-ben látta meg a napvilágot és azóta szinte töretlenül ível felfelé. Számos új platformra reinkarnálta már magát. Hogy ennyi idő után is fenn tudta tartani az érdeklődést az főleg annak köszönhető, hogy a fejlesztők meghagyták a kiskaput a modderek számára, így évek alatt annyi ötletes és minőségi - de ugyanakkor borzalmas - mod is született, hogy egy kis idő ráfordítással az eredeti Skyrimből akár egy teljesen új játékot tudunk varázsolni a saját igényeinknek megfelelően...