Rólunk - Legendás Játékok Webáruház

Webáruházunk 2018 óta működik és már sok elégedett vásárlót tudhatunk magunk mögött. Mikor elindítottuk a fő profilunk a használt, ritka, retro videójátékok árusítása volt. Ám idővel átalakult, kialakulta vásárlóink köre, mely afelé terelt minket, hogy a termékeinket szélesebb körben nyissuk meg a családok, és gyerekek felé. Így mára már sokkal inkább egy barátságos és különleges játék webshop lettünk, ahol remek lehetőséget biztosítunk vásárlóinknak, hogy nagyon kedvező áron szerezhessenek be nem csak maguknak való retro konzol játékokat, hanem a gyerkőcöknek való szuper menő játékokat is.

Webáruházunkban újra elérhetővé tettük a ritka konzoljátékok beszerzését, a feltöltés folyamatosan történik.

A webáruházban kapható termékek hivatalos viszonteladói forrásból származnak. A temékeket külföldi raktárakból (kínai és urópai raktárakból) adjuk fel. A csomagok szállítási ideje 25-55 nap, átlagban 3-4 hét. Kérlek olvasd el a szállítási és fizetési információkat!

A rendeléseket jelenleg csak előre történő fizetés után tudjuk teljesíteni, biztonságos banki megoldásokat illetve előre utalást is választhatsz a rendelés leadásakor.

Mi is tettünk biztonsági lépéseket a jelenlegi koronavírus járvány ellen, erről itt olvashatsz bővebben. 

Köszönjük a bizalmat minden régi, új és leendő Vásárlónknak.

Ha megbízhatóságunkról szeretnél megbizonyosodni, akkor ezeken az oldalakon megtekintheted értékeléseinket:

https://www.arukereso.hu/stores/legendas-jatekok-s159516/#velemenyek

https://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1737276

Legendás Játékok Webáruház

www.legendasjatekok.hu

webshop@legendasjatekok.hu

facebook.com/legendasjatekok