Rólunk - Legendás Játékok Webáruház

Webáruházunk 2018 óta működik és már sok elégedett vásárlót tudhatunk magunk mögött. Mikor elindítottuk a fő profilunk a használt, ritka, retro videójátékok árusítása volt. Ám idővel átalakult, kialakulta vásárlóink köre, mely afelé terelt minket, hogy a termékeinket szélesebb körben nyissuk meg a családok, és gyerekek felé. Így mára már sokkal inkább egy barátságos és különleges játék webshop lettünk, ahol remek lehetősget biztosítunk vásárlóinknak, hogy nagyon kedvező áron szerezhessenek be nem csak maguknak való retro konzol játékokat, hanem a gyerkőcöknek való szuper menő játékokat is.

A konzoljátékok között a Ps2, Ps3, Xbox 360 játékokra fókuszálunk, melyek között még mindig akadnak ritkaságok. Ezek a vidojátékok Angliából kerülnek kiszállításra, így gyorsabb érkezésre, átlagban 2-4 hétre lehet számítani. Bár használtan áruljuk őket, biztos lehetsz benne, hogy hivatalos viszonteladói forrásból kerülnek kiszállításra, ahol már egyszer bevizsgálták őket.

Minden más termék a webáruházban a távol-keleti kereskedésekből kerülnek kiszállításra. Az olcsó ár és a " made in Chiana" ne ilyesszen meg, hisz ma már szinte mindent Kínában gyártanak. A webshopunkban kapható gyermekjátékok hivatalos forrásból származó, jó minőségű játékok.

A megrendelések szállítási ideje 3-5 hét, ami bár hosszúnak tűnik, de a sok különlegesség, a magyarországon nem kapható termékek megszerzése, és az olcsó árak kompenzálják a várakozást. Arról nem is beszélve, hogy minden vásárlásodat védi a garanciánk, hisz ha nem vagy elégedett a termékkel, ha esetleg elkeveredne a csomag a nagy utazásban (ami nem jellemző) akkor a kártalanítás garantált. A legtöbb csomagot csomagszámmal küldünk, amihez több nyomkövetési lehetőség is társul, így te is nyomon tudod követni, hogy merre jár a csomagod.

A rendeléseket csak előre fizetés után és házhoz szállítással tudjuk teljesíteni. Sajnos a külföldről történő csomagküldést jelenleg más opcióval nem tujduk megvalósítani. Éppen ezért ezt a részt is próbáltuk a legkényelmesebbé tenni. A megrendelés folyamatánál több fizetési lehetőséget is biztosítunk, ilyen a biztonságos Barion bankkártyás fizetés, a népszerű globális szinten is megbízható PayPal online fizetés, vagy a banki előre utalás. Ha szeretnél nálunk vásárolni, de csak készpénzed van, akkor sem kell csüggedned, hisz ha betérsz a legközelebbi K&H bankba, ott személyesen is tudsz készpénzt befizetni a számlánkra és már indíthatjuk is hozzád a kiszemelt játékot.

Köszönjük a bizalmat minden régi, új és leendő Vásárlónknak.

Legendás Játékok Webáruház

www.legendasjatekok.hu

webshop@legendasjatekok.hu

facebook.com/legendasjatekok