Rólunk - Legendás Játékok Webáruház

Kedves vásárlóink! Webáruházunkban a videojátékok árusítása átmenetileg szünetel!

Webáruházunkban remek vásárlási lehetőséget kínálunk minden kedves Érdeklődőnek. 2018-ban nyitottuk meg kapuinkat, és azóta már több száz csomagot sikeresen célba juttattunk. Azóta is, így 2020-ban is azon dolgozunk, hogy a vásárlóinknak a lehető legjobb áron tegyük elérhetővé termék palettánkat.

Nagyon kedvező áron szerezhetsz be különleges, ritka termékeket, gyermek játékokat, anime figurákat, ajándéktárgyakat. A termékeket egyenesen a gyártótól küldjük hozzád, hogy a lehető legkedvezőbb áron tudjuk neked kínálni. A webáruházban kapható termékek hivatalos viszonteladói forrásból származnak. A webáruházban kapható játékok és figurák nagy része hivatalosan utángyártott termék.

A rendelések átlagos szállítási ideje: 30-35 nap, a szállítási határidő 90. nap. A legtöbb csomag 30 nap alatt meg szokott érkezni, azonban mivel a csomagok hosszú utat tesznek meg szükséges nekünk maximum szállítási határidőt is megadnunk, ami maximum 90 nap. Amennyiben csomagod nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 90. napig (nem jellemző, de bármi előfordulhat) úgy a rendelésed végösszegét vissza utaljuk, vagy, ha úgy szeretnéd, akkor egy újboli díjmentes szállítást indítunk a termékre.

A célunk, hogy mások legyünk, mint a legtöbb webshop, és elsősorban, hogy Neked is valami újat és kényelmes termékbeszerezési megoldást nyújthassunk.

24 órás e-mail ügyfélszolgálat áll vásárlóink rendelkezésére: webshop@legendasjatekok.hu e-mail címen, ahol minden üzenetre 8 órán belül válaszolunk, valamint üzenetküldésre használhatod a Kapcsolatfelvétel oldalt is.

Ajánljuk még a Gyakran ismételt kérdések oldalunkat és a Szállítási fizetési információk oldalt is.

Az alábbi linkeken megtekintheted referenciáinkat:

https://www.arukereso.hu/stores/legendas-jatekok-s159516/#velemenyek

https://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1737276

Kövess minket Facebook oldalunkon: facebook.com/legendasjatekok

Kövesd Instagram oldalunkat: instagram.com/legendasjatekok

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Legendás Játékok Webáruház

www.legendasjatekok.hu

webshop@legendasjatekok.hu

Köszönjük a bizalmat minden régi, új és leendő Vásárlónknak!

Budapest, 2020.Augusztus 21.

Legendás Játékok Webáruház csapata