Rólunk - Legendás Játékok Webáruház

Webáruházunk 2018 óta működik és már sok elégedett vásárlót tudhatunk magunk mögött. Mikor elindítottuk a fő profilunk kizárólag a használt, ritka, retro videójátékok árusítása volt. Mi jól tudjuk, hogy a legjobb játékok bizony sok évvel ezelőtt születtek. Tudjuk, hogy főleg a régebbi konzolokra milyen nehéz beszerezni eredeti kiadásban kedvenceinket, de mi minden lehetséges követ megmozgatunk, hogy felkutassuk, és eljuttassuk hozzád ezeket a ritka játékokat, legyen szó nosztalgiázásról, vagy csak egy gyűjtemény gyarapításáról.

Az idő előre haladtával átalakult, kialakult vásárlóink köre, mely afelé terelt minket, hogy a termékeinket szélesebb körben nyissuk meg a családok, és gyerekek felé. Így mára már sokkal inkább egy barátságos és különleges játék webshop lettünk, ahol remek lehetőséget biztosítunk vásárlóinknak, hogy nagyon kedvező áron szerezhessenek be nem csak maguknak való retro konzol játékokat, hanem a gyerkőcöknek való szuper menő játékokat is.

A célunk, hogy mások legyünk, mint a legtöbb webshop, és elsősorban, hogy Neked is valami újat nyújthassunk.

A webáruházban kapható termékek hivatalos viszonteladói forrásból származnak. Egyes speciális videojátékok származhatnak gyűjtő magánszemélyektől is. A rendelt termékek teljes szállítási folyamata 30-90 nap. Mivel a termékeket főleg külföldi raktárakból és magánszemélyektől szállítjuk, ezért csak előre történő sikeres fizetés után tudjuk elindítani a szállítást. Erre is több, biztonságos fizetési megoldást kínálunk, mint a banki előre utalás, az online Barion vagy Paypal bankkártyás fizetés. Kérlek olvasd el a szállítási és fizetési információkat!

Minden csomagunkra 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ezen felül a rendelések teljesítési határideje 90 nap. Ha a csomag nem érkezik meg a rendelés leadása és kifizetése utáni 90. napon (bármi előfordulhat) úgy a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy a termék újboli díjmentes szállításának elindítását kezdeményezzük a vásárló igényét szem előtt tartva.

Jelenleg 24 órás e-mail ügyfélszolgálat áll vásárlóink rendelkezésére: webshop@legendasjatekok.hu e-mail címen, ahol minden üzenetre 8 órán belül válaszolunk.

Ajánljuk még a Gyakran ismételt kérdések oldalunkat is.

Köszönjük a bizalmat minden régi, új és leendő Vásárlónknak.

Az alábbi linkeken megtekintheted referenciáinkat:

https://www.arukereso.hu/stores/legendas-jatekok-s159516/#velemenyek

https://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1737276

Kövess minket Facebook oldalunkon: facebook.com/legendasjatekok

Kövesd Instagram oldalunkat: instagram.com/legendasjatekok

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Legendás Játékok Webáruház

www.legendasjatekok.hu

webshop@legendasjatekok.hu