Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Kapcsolat

Az alábbi űrlap segítségével azonal elküldheted hozzánk az üzenetedet, amit a lehető legrövidebb idő alatt e-mailben megválaszolunk. (az "ELKÜLD" gombbal, elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót).

 E-mail elérhetőség:

Jelenleg, telefonos kapacitás hiány miatt, és a visszakereshetőség érdekében e-mail ügyfélszolgálatot tartunk fenn, minden kérdésre a lehető leghamarabb válaszolunk:

Webáruházban leadott rendelésekkel, vagy egyéb kérdéssekkel kapcsolatban az alábbi e-mail címre is elküldheted üzenetedet:

webshop@legendasjatekok.hu

Vatera rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címre is elküldheted:

vatera@legendasjatekok.hu

Minden üzenetre a lehető leghamarabb válaszolunk, kérjük figyeld e-mail postaládádat.

Visszakézbesítési csomagautomaták:

  • Foxpost csomagautomata:

II. Rákóczi Ferenc út 191, 1214 Budapest Csepel Tesco Foxpost automata

  • MPL Posta csomagautomata:

II. Rákóczi Ferenc út 191, 1214 Budapest Csepel Tesco MPL automata

További információs oldalaink:

Általános szerződési feltételek:

https://legendasjatekok.hu/shop_help.php?tab=terms

Adatkezelési tájékoztató:

https://legendasjatekok.hu/shop_help.php?tab=terms

Szállítási-fizetési információk:

https://legendasjatekok.hu/spg/411147/Szallitas-Fizetes

Gyakran Ismételt Kérdések:

https://legendasjatekok.hu/spg/604115/Gyakran-ismetelt-kerdesek

Rólunk:

https://legendasjatekok.hu/spg/108604/Rolunk

Bejelentkezés a fiókodba:

https://legendasjatekok.hu/?overlay=login

Mit kell tudni a webáruházban kapható termékekről?

A webáruházban használt - és új eredeti videojátékokat árusítunk, ezen felül ajándéktárgyakat, figurákat, gyerekjátékokat, bizsu ékszereket, dísztárgyakat, anime figurákat. A vásárolható termékek minden esetben megfelelnek az Europai Unio termékkövetelményeinek. A használt videojátékok esetében a különböző promóciós kódok lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékot. A videojátékok nagy részében a kiskönyv is megtalálható, illetve angol borító és angol nyelv is, azonban előfordulhatnak olyan videojátékok, ahol a kiskönyv már nincs meg, előfordulhat német borító és német nyelv. Kérjük vedd figyelembe a játékok ország régió (PAL/NTSC) - és korhatár besorolását. A webáruházban vásárolható egyes figurák kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termékek, ezekre minden esetben a termékleírásban felhívjuk a figyelmet.

Hogy történik a szállítás? Mennyi a szállítási idő?

A "külső raktáron" státuszban lévő termékek valamelyik partner beszállítónk raktárából érhető el, ezen beszállítók lehetnek magyarországi, vagy külföldi (europai uniós) nagykerek. Ezen termékek vásárlása esetén először bekérjük a terméket a raktárunkba, amint megérkezett feladjuk csomagodat a rendelésben megadott szállítási mód szerint.

A "külső raktáron" státuszban lévő termékek átlagos beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

A csomagok várható szállítási időpontját minden esetben előre közöljük, és már a termékleírásban feltűntetjük.

Napra pontos időpontra történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

Több termék egyidejű rendelés esetén előfordulhat, hogy azok külön csomagban és röviden eltérő időpontokban fognak megérkezni, de ez nem befolyásolja a szállítási díjat, ami egy rendeléshez egyszeri.

Egyes esetekben - a gyorsabb szállítás érdekében - előfordulhat, hogy csomagod egyenesen a beszállító raktárából kerül feladásra.

A rendelésed leadásakor kérjük pontos adatokat adj meg és olyan pontos e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz. Ide küldjük a rendeléseddel kapcsolatos információkat, dokumentumokat és a számlát.

Milyen szállítási módok vannak?

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.

25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Miért kell előre fizetni a webshopban, ez mennnyire biztonságos?

Az összetett beszerzési folyamatok - és a sok sajnálatos módon át nem vett utánvétes csomag miatt jelenleg csak előre történő fizetés után tudunk csomagfeladást indítani, megértésedet köszönjük!

Biztonságos fizetési megoldások, amiket jelenleg kínálunk:

  • Biztonságok azonnali online bankkártyás fizetés a Barion rendszerein keresztül
  • PayPal fizetés, PayPal egyenlegből, PayPal-hoz rendelt bankkártyával, vagy, ha nincs PayPal regisztrácíiód, választhatod, hogy az egyszeri online bankkártyás fizetésed a PayPal rendszerein keresztül történjen.
  • Banki előre utalás vagy készpénzes banki vagy postai befizetés

Honnan tudom, hogy hol járhat a csomagom?

A rendelésekhez tartozó csomagszámokat és csomaginformációkat e-mailben küldjük meg.

nyomkövetésre alkalmas oldalak:

https://tracking.expressone.hu/

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Folyamatban lévő rendelésed után bármikor érdeklődhesz az elektronikus elérhetőségeinken, illetve, ha regisztráltál, akkor a profilodba belépve a "megrendeléseidnél" követni tudod rendelésed aktuális státuszát.

Miután küldtünk neked csomagszámot onnantól kezdve már csak a futárszolgálatokon múlik, hogy mikor kerül kézbesítésre a csomagod, a kézbesítés gyorsaságára innentől már nincs ráhatásunk.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a karácsonyi-ünnepi időszakokban a futárszolgálatok leterheltek lehetnek, szíves türelmedet kérjük csomagod megérkezéséig.

Rendelésedhez tartozó számlát, szállítási információkat és státuszokat minden esetben a rendelésedben megadott e-mail címre küldjük így kérjük pontos adatokat adj meg a rendelésed folyamán, és olyan helyes e-mail címet, amit mindig figyelni tudsz! Amennyiben van rá lehetőséged kérjük gmail e-mail címet adj meg, a freemail és citromail használatából eredő hibákért és kézbesíthetetlen e-mailekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Milyen garancia van a szállításra?

A jogszabályoknak megfelelően a termék kézhez vétele után 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. A terméket juttasd vissza az előre egyeztetett címeink valamelyikére, és a rendelés végösszegét vissza utaljuk, vagy csere terméket küldünk.

Bármilyen kérdés, vagy probléma esetén írj nekünk a webshop@legendasjatekok.hu e-mail címünkre, minden kérdésre a lehető leghamarabb válaszolunk.

További szállítási-fizetési információk:

https://legendasjatekok.hu/spg/411147/Szallitas-Fizetes

Általános Szerződési Feltételek:

https://legendasjatekok.hu/shop_help.php?tab=terms

Visszatérítési szabályzat:

"Az Eladó visszatérítési kötelezettsége:

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így a szállítási díjat is. Felhívjuk a figyelmét, hogy ez a rendelkezés nem vonatkozik a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási mód választásával okozott többletköltségekre.

Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladó-t felelősség nem terheli."

Üzemeltetői/eladói adatok:

Cégnév: Nagy Renáta e. v.
Székhely: 1213 Budapest Erdész u. 7. (csak levelezési cím, ügyfélszolgálat nem üzemel.)
A feltüntetett cím kizárólag a vállalkozás székhelyéül szolgál a címen árukészletet nem tartunk, személyes átvételi lehetőséget, ügyfélszolgálatot nem biztosítunk
Adószám: 68989602-1-43
Nyilvántartási szám: 52539428
Telefon: +36702794064 (kapacitás hiány miatt korlátozott elérhetőség, kérjük e-mailben keressen minket)