Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

18 db-os Super Mario jellegű figura szett

Cikkszám: 
770457
Külső raktáron 4 db
7 990 Ft
Részletek

18 db-os Super Mario jellegű figura szett. 5-7 cm-es figurák. Biztonságos műanyagból készült figurák, így használható torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Super Mario játékok számos ikonikus karaktert vonultatnak fel, és ezek közül néhányan a videojáték-ipar egyik legismertebb karakterei közé tartoznak. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú szereplőt találsz:

Mario: A széria főhőse és arca. Mario egy olasz származású vízvezeték-szerelő, aki a Mushroom Kingdomban él. Gyakran királyi hercegnők megmentése a feladata, és számos kaland során kerül veszélybe. Képes különböző szerepekre váltani a különböző játékokban, például tűzgolyókat lőni vagy leugrani magasabb helyekről.

Luigi: Mario testvére, aki szintén sok Super Mario játékban megjelenik. Luigi gyakran kap másodlagos szerepet, de számos játékban játszható karakterként is szerepel.

Hercegnő Peach: A Mushroom Kingdom királyi hercegnője, akit gyakran elrabol a gonosz Bowser. Mario és Luigi fő feladata gyakran az, hogy megmentse őt.

Bowser: A széria egyik főgonosza és a Mushroom Kingdom ura. Gyakran elrabolja Hercegnő Peach-t, és Marioval szemben áll. A számos Super Mario játékban Bowser a végső főellenség.

Toad: A Mushroom Kingdom-ben élő gombaemberek, akik segítik Mario-t és barátait. Néhány Toad karakter játékban játszható is.

Yoshi: Egy dinoszaurusz, akit Mario és társai segítettek megmenteni. Yoshi képes tojást rakni és azokat dobálni, valamint különböző színű és képességű változatok is léteznek.

Koopa Troopa: A Koopa sereg tagjai, akiket gyakran Bowser küld a Mushroom Kingdom ellen. Vannak közöttük séta-, repülő- és úszó változatok is.

Ezen karakterek és sok másik szereplő hozzájárulnak a Super Mario széria sokszínűségéhez és népszerűségéhez. A különböző képességeik és szerepköreik miatt minden játék egy kicsit más élményt kínál a játékosoknak.

Adatok
Kategória:
Super Mario
Gyártó:
Shengruili
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
18 db-os Super Mario jellegű figura szett
18 db-os Super Mario jellegű figura szett
7 990 Ft
Webáruház készítés