Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

4 db-os Demon Slayer figura szett

Cikkszám: 
226402
Külső raktáron 3 db
4 990 Ft
Részletek

4 db-os Demon Slayer figura szett, a Demon Slayer anime sorozat alapján. Kb 5 cm-es figurák. Biztonságos műanyagból készült, így torta dekorációnak, vagy szerepjátékokra is tökéletes.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Demon Slayer" (eredeti címén "Kimetsu no Yaiba") egy japán manga és anime sorozat, melyet Koyoharu Gotouge készített. A történet középpontjában Tanjiro Kamado áll, egy fiatal fiú, aki családjával él egy csendes hegyi faluban. Egy tragikus esemény során Tanjiro családja szinte teljesen kiirtódik, csak a húga, Nezuko, marad életben, de ő vámpírrá változik.

Tanjiro, hogy megvédje és visszahozza emberi formájába Nezukót, belép a "Demon Slayer" szervezetbe, melynek célja a démonok kiirtása, valamint a démonok elleni harc és védelem. Tanjiro különleges képességekkel rendelkezik és a sorozat folyamán tanulja ki a démonok elleni küzdelem módját.

A sorozat számos más karaktert is bemutat, akik Tanjiro körül vannak, például a Demon Slayer szervezet tagjait, akik különböző képességekkel és háttértörténetekkel rendelkeznek.

A "Demon Slayer" rendkívül népszerű lett az anime és manga rajongók körében a lenyűgöző karakterdizájnja, a gyönyörű animáció és a drámai történet miatt. A sorozat nemcsak akcióban és harcokban gazdag, hanem mély érzelmeket is hordoz, és olyan témákat jár körül, mint a család, az áldozathozatal és az emberi szív ereje a gonosz elleni küzdelemben.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
TNMV
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
4 db-os Demon Slayer figura szett
4 db-os Demon Slayer figura szett
4 990 Ft
Webáruház készítés