Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

5 db-os Star Wars Baby Yoda Grogu figura szett

Cikkszám: 
870664
Külső raktáron 3 db
7 490 Ft
Részletek

Star Wars Baby Yoda Grogu figura szett, 5 db különböző Grogu karakter variáció. Biztonságos, magas minőségű műanyagból készült, részletes kidolgozással. Kb 6 cm-es figurák.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Baby Yoda, hivatalosan The Child vagy Grogu néven is ismert, az „A Mandalorián” című Star Wars sorozat egyik ikonikus karaktere. Bár a karakter hivatalosan nem Yoda, az ikonikus Jedi mester, a sorozatban hasonló fajú lényként jelenik meg, ezért sokan hivatkoznak rá Baby Yoda néven.

A karakter a sorozatban egy kis zöld színű lény, aki rendkívül aranyos és bájos megjelenésű. A faja rendkívül ritka és kevesen ismerik. Baby Yoda egy tehetséges erőhasználó, és rendkívüli erővel rendelkezik, amit időnként megmutat, például erőhasználatával tárgyakat vagy embereket mozgat. Emellett a karakterre jellemző a báj és a cselekedetekben rejlő bölcsesség.

A Baby Yoda karaktere hatalmas népszerűségre tett szert a Star Wars rajongók és a sorozat nézői körében. Az interneten a karakterrel kapcsolatos tartalmak, mémek és rajongói reakciók hihetetlenül elterjedtek voltak, és széles körben megosztottak és szeretve vannak. A karakter aranyos megjelenése és bája miatt sokan megkedvelték és ikonikusnak tartják a Star Wars univerzumban.

Adatok
Kategória:
Star Wars
Gyártó:
BESTZY
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
5 db-os Star Wars Baby Yoda Grogu figura szett
5 db-os Star Wars Baby Yoda Grogu figura szett
7 490 Ft
Webáruház készítés