Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

6 db-os Attack on titan figura szett

Cikkszám: 
921829
Külső raktáron 3 db
7 990 Ft
Részletek

6 db-os Attack on titan figura szett. 9 cm-es figurák.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

"Attack on Titan" (eredeti cím: "Shingeki no Kyojin") egy japán manga és animációs sorozat, amelyet Hajime Isayama írt és illusztrált. A manga 2009-ben indult és hatalmas sikert aratott. Ezt követően elkészült belőle egy animációs sorozat is, amely a manga alapján készült.

A történet a középkori fantasy és a poszt-apokaliptikus elemeket ötvözi. A világban lévő utolsó emberi városokat falakkal védik egy hatalmas humanoid lényfajta, a titánok ellen, amelyek hatalmas, emberi alakú lények, és pusztító erővel rendelkeznek. A fő cselekményszál azonban a városon belüli és kívüli politikai intrikákat, valamint a titánok és az emberek közötti harcot mutatja be.

A főszereplő Eren Yeager, egy fiatal fiú, aki szemtanúja volt anyja halálának egy gigantikus titán által. Eren döntése, hogy bosszút áll a titánokon, és csatlakozik az Odaát falat védő Egérőrséghez, és az ő kalandjai vezetik a történetet.

Az "Attack on Titan" rendkívül népszerűvé vált a világ számos részén a mély karakterizálása, a drámai története és a váratlan fordulatai miatt. A sorozat komolyabb, sötétebb témákat feszeget, mint például a túlélés, az elnyomás, a háború és az emberi természet.

Az anime sorozat három szezont ért meg, és mindannyian jelentős sikert arattak. Emellett a manga is hatalmas rajongótábort szerzett, és az egész "Attack on Titan" univerzum sokféle médiumot inspirált, beleértve filmeket, videojátékokat és egyebeket. Az "Attack on Titan" megteremtette a saját különleges helyét a modern anime és manga kultúrában.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
6 db-os Attack on titan figura szett
6 db-os Attack on titan figura szett
7 990 Ft
Webáruház készítés