Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

6 db-os Inuyasha figura szett
6 db-os Inuyasha figura szett
8 490 Ft

6 db-os Inuyasha figura szett

6 db-os Inuyasha figura szett, 6 db különböző karakter figura az Inuyasha anime alapján. Biztonságos műanyagból készült. 10 cm-es figurák.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
8 490 Ft
Részletek

Az "InuYasha" egy japán anime sorozat, amelyet Rumiko Takahashi írt és illusztrált. A sorozat az "InuYasha" című manga alapján készült, és 2000 és 2004 között került adásba. Az anime világszerte népszerűvé vált, és azóta is sok rajongója van.

Néhány fontos információ az "InuYasha" animéről:

Cselekmény és Világ: Az "InuYasha" cselekménye a japán múltban és a kitalált világban játszódik. A történet középpontjában Kagome Higurashi áll, egy modern kori japán lány, aki egy hirtelen időburok révén a múltba kerül, ahol találkozik InuYashával, egy fél-démon harcossal.

Karakterek: A sorozatban olyan különleges karakterek szerepelnek, mint InuYasha, a féldémon hős, Kagome, a modern kori lány, Miroku, a különös szellembefogadó szerzetes, Sango, a harcos nő és Shippo, a róka démon.

Kalandok és Harcok: Az anime során a karakterek különböző kihívásokkal és ellenfelekkel találkoznak, miközben próbálják megtalálni az örökké élt varázserejű Shikon gyöngyöt, amelynek hatalmas ereje van, és amit sokan el akarnak szerezni.

Romantika és Fantázia: Az "InuYasha" romantikus és fantasztikus elemeket is tartalmaz. A cselekményben megjelenik az InuYasha és Kagome közötti kapcsolat fejlődése és a múltbeli és jelenlegi világok találkozása.

Műfaj és Hangulat: Az "InuYasha" több műfajt ötvöz, mint például akció, fantasy, romantika és kaland. Az anime sokféle hangulatot hoz létre, a vicces és könnyed pillanatoktól kezdve a drámai és izgalmas részekig.

Az "InuYasha" az anime világában hosszú időn keresztül kiemelkedő volt, és sok rajongót gyűjtött be világszerte. Emellett a manga is nagyon sikeres volt. Az "InuYasha" sorozatnak további folytatásai is léteznek, például "InuYasha: The Final Act", amely a történetet a manga befejezéséhez igazítja.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
QWYU
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
298972
Hasonló termékek