Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

8 db-os Naruto mini figura szett Madarával
8 db-os Naruto mini figura szett Madarával
9 990 Ft

8 db-os Naruto mini figura szett Madarával

8 db-os Naruto minifigura szett Madarával. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

Madara Uchiha a Naruto című mangában és animében egy rendkívül erős és jelentős karakter. Ő az Uchiha klán egyik alapítója és vezetője, és a történet egyik fő antagonista karaktere. Itachi Uchiha öccse, és az egyik legerősebb shinobi, aki valaha élt a Naruto világában.

Néhány kulcsfontosságú információ Madara Uchiharól:

Erősség és Képességek: Madara egyike a történet legerősebb ninja karaktereinek. Rendkívüli harci képességekkel rendelkezik, beleértve az Uchiha klán jellegzetes dōjutsu-ját, a Sharingan-t, és a még fejlettebb Rinnegan-t. Madara kiválóan bánik a ninjutsu, taijutsu és genjutsu területeken is.

Történeti szerep: Madara Uchiha a történet korai szakaszában megalapította a Konohagakure falut, de konfliktusok miatt elhagyta azt. Később visszatért, és a Tailed Beasts (Bijū) segítségével harcolt a világ ellen. A történet során Madara az Akatsuki nevű szervezet mögött állt, és több fontos eseményt befolyásolt.

Hashirama Senju elleni csaták: Madara és Hashirama Senju, a másik klánalapító és a Konohagakure első Hokage-je közötti csaták kiemelkedő események a történetben. Ezek a csaták meghatározták a két klán és a falu kapcsolatát.

Edo Tensei: Madara halála után Orochimaru az Edo Tensei nevű technikával hozza vissza. Így Madara visszatér a történetbe, és számos eseményt befolyásol.

Kaguya Ōtsutsuki elleni csata: A történet egyik legfontosabb eseménye Madara és Naruto közötti csata, melynek során kiderül, hogy Madara az őt megelőző fő gonosztevő, Kaguya Ōtsutsuki terveinek végrehajtásában is részt vett.

Ultimátum alakváltozás: A történet során Madara egy olyan állapotba kerül, amit "Rikudō Sennin" alaknak neveznek, amelyben a Rinnegan és a Sharingan egyesülnek, és különleges képességekhez vezetnek.

Madara Uchiha karaktere az "erős ellenfelek" kategóriába tartozik, és a Naruto történet egyik emlékezetes alakja.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
6 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
914622
Hasonló termékek