Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

8 db-os Pokemon figura szett

8 db-os Pokemon figura szett
8 db-os Pokemon figura szett

8 db-os Pokemon jellegű figura szett, 4-7 cm-es figurák, biztonságos műanyagból.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
9 990 Ft
Részletek

A Pokémon világában számos főszereplő ember található, akik fontos szerepet játszanak a Pokémon kalandokban és történetekben. Néhány kiemelkedő főszereplő az alábbiak:

Ash Ketchum (Satoshi): Ash a Pokémon animációs sorozat főszereplője. Ő a fiatal trénere, aki célja, hogy Pokémon-mesterré váljon. Kalandjai során rengeteg Pokémonnal barátkozik és versenyez, miközben különböző edzőkkel méri össze képességeit.

Pikachu: Ash hűséges Pokémon partnere. Pikachu egy villám típusú Pokémon, aki kiemelkedő szerepet játszik Ash kalandjaiban. Ő a sorozat egyik legikonikusabb és legismertebb Pokémonja.

Misty (Kasumi): Misty az egyik első kísérője Ashnek a Pokémon sorozatban. Ő egy víz típusú Pokémon edző és Cerulean City-i edzőközpont vezetője. Misty a későbbi történetekben szintén fontos szerepet játszik.

Brock (Takeshi): Brock az egyik első kísérője Ashnek. Ő egy kő típusú Pokémon edző és Pewter City-i edzőközpont vezetője. Brock azért csatlakozik Ashhez, hogy tanuljon az őserdőn kívüli világról és segítsen neki elérni céljait.

Ezek csak néhány példa a Pokémon világában szereplő emberi főszereplőkre. Az emberek, trénerek és edzők számos kalandban és történetben vesznek részt, amelyek felfedezik a Pokémonok világát, képességeit és barátságát.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
451011
Hasonló termékek