Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

8 db-os Toy Story 4 mini figura szett

Cikkszám: 
817153
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

8 db-os Toy Story mini figura szett. A szett 8 db különböző karakter mini figurát tartalmaz kiegészítőkkel a Toy Story animációs mese negyedik része alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

"A Toy Story" egy ikonikus animációs film sorozat, amit a Pixar Animation Studios készített, és a Walt Disney Pictures adott ki. A sorozat első filmje 1995-ben jelent meg, és azóta négy rész készült belőle. A "Toy Story" egyedülálló abban, hogy az első teljes egészében számítógépes animációval készült film volt, és hatalmas hatást gyakorolt az animációs filmek világára. Itt van néhány fontos információ a "Toy Story" film sorozatról:

Első film: "Toy Story" (1995) - Ez volt az első teljesen számítógépes animációs film. A történet középpontjában Andy nevű kisfiú játékai, különösen Woody a cowboy és Buzz Lightyear a világűrhajós, állnak. A két játék közötti dinamika és barátság, valamint a játékok életének rejtett világa a fő témái a filmnek.

Karakterek: A "Toy Story" sorozatban számos ikonikus karakter található, beleértve Woody-t, Buzz Lightyeart, Jessie-t, Bo Peepet és a többi játékot, amelyek életre kelnek Andy és más gyerekek jelenlétében.

Barátság és változás: A filmek témái között szerepel a barátság, az elfogadás és az értékek. A játékok a filmeken keresztül megtanulnak együtt dolgozni, elfogadni változásaikat és kiállni egymás mellett.

Emlékezetes dalok: A "Toy Story" filmek több emlékezetes dalt is hoztak létre, beleértve a "You've Got a Friend in Me" című dalt, amely a sorozat ikonikus dallama lett.

Sikeres és népszerű: A "Toy Story" filmek hatalmas sikert értek el a világszerte, és a nézők és a kritikusok körében is elismertek. A filmek kiváló minőségű animációval, humorral és érzelmi mélységgel rendelkeznek.

Média megjelenés: A sorozatból összesen négy film készült: "Toy Story 2" (1999), "Toy Story 3" (2010) és "Toy Story 4" (2019). Mindegyik film tovább fejlesztette a karaktereket és a történetet.

A "Toy Story" film sorozat a generációk számára maradandó élményt és emlékezetes karaktereket hozott létre. A filmek az örök barátság, az elfogadás és a változás témáival való azonosulás miatt olyanok lettek, amelyek minden korosztály számára értelmezhetők és meghatóak.

Adatok
Kategória:
Mini figura
Gyártó:
YXCUIDP
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
8 db-os Toy Story 4 mini figura szett
8 db-os Toy Story 4 mini figura szett
9 990 Ft
Webáruház készítés