Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett
9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett
10 500 Ft

9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett

9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett
9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett

9 db-os My Hero Academia - Hősakadémia figura szett, 5-8 cm-es álló figurák, 9 db egyben. Utángyártott termék, biztonságos műanyagból.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

"A Hősakadémia" (My Hero Academia) egy japán anime és manga sorozat, amit Kōhei Horikoshi készített. A történet egy olyan világban játszódik, ahol az embereknek szupererővel rendelkező "quirk" nevű képességeik vannak. A főszereplő, Izuku Midoriya, egy fiatal srác, aki álmodik arról, hogy egy nap ő is a hősök közé tartozhat, bár neki nincsenek saját képességei.

Az egyik legnagyobb hős, All Might, aki Midoriya példaképe, egy nap kiválasztja őt, hogy örökölje a saját szupererejét, a One for All-ot. Ezáltal Midoriya belép az UA Hero Akadémiára, ahol a hősöknek képezik őket, hogy később a társadalom védelmében dolgozzanak.

A sorozat középpontjában az UA diákjai állnak, akik különböző képességekkel rendelkeznek és különféle kalandokon mennek keresztül. A történet magában foglalja a harcot a bűnözőkkel, a tanulmányokat és az önkéntes segítségnyújtást a társadalom számára.

"My Hero Academia" nagyon népszerűvé vált az izgalmas cselekménye, a karakterek fejlődése és az izgalmas harci jelenetek miatt. A sorozat sikere a rajongók között, a kreatív szereplők és a jó cselekmény miatt egyaránt lett.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
601065
Hasonló termékek