Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

A Kis Hablány Ariel rózsaszín ruhában mini figura
A Kis Hablány Ariel rózsaszín ruhában mini figura
2 500 Ft

A Kis Hablány Ariel rózsaszín ruhában mini figura

A Kis Hableány Ariel rózsaszín ruhában mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Ariel a Disney kis hableányának főszereplője, akit az 1989-ben bemutatott "A kis hableány" című animációs film alkot. A karaktert Hans Christian Andersen azonos című meséje alapján tervezték meg. Ariel egy fiatal tengeri hableány, aki az emberi világba vágyik, és egy nap egy emberrel, Princs Erikkel találkozik és beleszeret. Az ő kívánságára egy boszorkány, Ursula segítségével emberi formát ölt, de cserébe elveszíti a hangját.

Ariel a Disney hercegnők közé tartozik, és a karaktert sokféle médiumban továbbfejlesztették, beleértve a számos folytatást, televíziós sorozatokat, játékokat és színpadi adaptációkat. Ariel a kreativitása, kíváncsisága és elszántsága miatt vált népszerűvé, és az "A kis hableány" film egyik ikonikus karakterévé vált a Disney történetek világában.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
994668
Hasonló termékek