Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
5 990 Ft

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
Addams Family - Wednesday plüss 20 cm

Addams Family - Wednesday jellegű plüss 20 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Wednesday Addams az Addams Family, vagyis az Addams-család című sorozat és filmek egyik karaktere. Az Addams Family egy kitalált, sötét humorral és fekete komédiával fűszerezett család történetét meséli el, akiknek tagjai rendkívül excentrikus és sötét érdeklődésű emberek és szörnyek.

Itt van néhány információ Wednesday Addams karakteréről:

Megjelenés: Wednesday Addams egy fiatal lány, aki az Addams-család tagja. Kinézete sötét és goth stílusú, gyakran fekete ruhákban és hosszú fekete hajjal látható. Általában komoly arckifejezése van, és kedveli a sötét humor és a morbid vicceket.

Személyiség: Wednesday Addams karaktere sötét és különc. Gyakran hozzáértő és intelligens, és a sötét dolgok iránti vonzódása miatt az Addams-család egyik legtipikusabb tagja. Bár megjelenése és viselkedése néha ijesztő lehet, Wednesday alapvetően egy jólelkű és érző lény.

Érdeklődések: Wednesdaynek furcsa és sötét érdeklődése van. Szereti a gyilkosságokat és a kriptát, és szívesen játszik a pókokkal. Jellemző rá, hogy gót stílusú díszítéseket készít és a szörnyek iránti rajongását mutatja.

Kapcsolatok: Wednesdaynek van egy testvérje, Pugsley Addams, és a szülei, Gomez és Morticia Addams. A családban komoly kötelékek és szeretet érződnek, még akkor is, ha a hagyományos családmodelltől eltérnek.

Megjelenés a Média Művekben: Wednesday karaktere az eredeti sorozatban, a filmekben és későbbi adaptációkban is szerepelt, és sok rajongót szerzett a különleges és szórakoztató személyiségével.

Wednesday Addams karaktere hozzájárul az Addams Family sötét és humorral teli világához. Az ő egyedi stílusa és sötét humorral fűszerezett megjelenése hozzájárult ahhoz a jelentőséghez, amit az Addams Family karakterek a popkultúrában elérték.

Adatok
Kategória
Plüss
Gyártó
LIVESTN
Korosztály
4 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
433162
Hasonló termékek