Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
7 490 Ft

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm

Addams Family - Wednesday plüss 20 cm
Addams Family - Wednesday plüss 20 cm

Addams Family - Wednesday jellegű plüss 20 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Wednesday Addams az Addams Family, vagyis az Addams-család című sorozat és filmek egyik karaktere. Az Addams Family egy kitalált, sötét humorral és fekete komédiával fűszerezett család történetét meséli el, akiknek tagjai rendkívül excentrikus és sötét érdeklődésű emberek és szörnyek.

Itt van néhány információ Wednesday Addams karakteréről:

Megjelenés: Wednesday Addams egy fiatal lány, aki az Addams-család tagja. Kinézete sötét és goth stílusú, gyakran fekete ruhákban és hosszú fekete hajjal látható. Általában komoly arckifejezése van, és kedveli a sötét humor és a morbid vicceket.

Személyiség: Wednesday Addams karaktere sötét és különc. Gyakran hozzáértő és intelligens, és a sötét dolgok iránti vonzódása miatt az Addams-család egyik legtipikusabb tagja. Bár megjelenése és viselkedése néha ijesztő lehet, Wednesday alapvetően egy jólelkű és érző lény.

Érdeklődések: Wednesdaynek furcsa és sötét érdeklődése van. Szereti a gyilkosságokat és a kriptát, és szívesen játszik a pókokkal. Jellemző rá, hogy gót stílusú díszítéseket készít és a szörnyek iránti rajongását mutatja.

Kapcsolatok: Wednesdaynek van egy testvérje, Pugsley Addams, és a szülei, Gomez és Morticia Addams. A családban komoly kötelékek és szeretet érződnek, még akkor is, ha a hagyományos családmodelltől eltérnek.

Megjelenés a Média Művekben: Wednesday karaktere az eredeti sorozatban, a filmekben és későbbi adaptációkban is szerepelt, és sok rajongót szerzett a különleges és szórakoztató személyiségével.

Wednesday Addams karaktere hozzájárul az Addams Family sötét és humorral teli világához. Az ő egyedi stílusa és sötét humorral fűszerezett megjelenése hozzájárult ahhoz a jelentőséghez, amit az Addams Family karakterek a popkultúrában elérték.

Adatok
Kategória
Plüss
Gyártó
LIVESTN
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
433162
Hasonló termékek