Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Alan Wake Xbox 360 játék (használt)
Alan Wake Xbox 360 játék (használt)
6 500 Ft

Alan Wake Xbox 360 játék (használt)

Alan Wake Xbox 360 játék (használt)
Alan Wake Xbox 360 játék (használt)

Alan Wake Xbox 360 játék, használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
6 500 Ft
Részletek

Az Alan Wake egy külső nézetes akciójáték, melyet a Remedy Entertainment fejlesztett és a Microsoft Game Studios adott ki Xbox 360 konzolokra 2010 májusában.

Alan Wake egy sikeres pszicho-thriller író, aki már két éve alkotói válságtól szenved. Ő és felesége, Alice, a Washington állambeli Bright Falls városába utaznak a felesége valamint legjobb barátja és menedzsere, Barry Wheeler tanácsára. Megérkezésük előtt Alan rémálmot lát, amelyben árnyalakok próbálnak az életére törni, mígnem egy különös éteri figura megtanítja rá, hogyan használja ellenük a fényt fegyverként. A városba érkezésükkor átveszik a városkától kicsit távolabb eső faház kulcsát, de nem tudják, hogy valójában nem az igazi tulajdonostól kapták meg azt.

Alan és Alice megérkeznek a kicsiny szigeten álló faházhoz, ahol kiderül, hogy az egész utat azért szervezte meg a feleség, hogy megtörje az alkotói krízist, és ennek érdekében egy helyi specialista, Dr. Hartman kezelését ajánlja Alannek. Még egy írógépet is szerzett a vakációra. Alan ezen feldühödik és úgy dönt, kiszellőzteti a fejét, ám séta közben a felesége segélykiáltásait hallja meg. Amikor visszaér a házhoz, azt látja, hogy Alice-t egy rejtélyes erő magával ragadja a tó mélyére. Utánaugrik, és elveszíti az eszméletét.

Egy balesetet szenvedett autóban tér magához egy héttel később, és semmire nem emlékszik abból, ami történt. Visszaindul a városba, ám árnyalakok állják az útját. Visszaemlékszik az álmára, ahol ugyanez történt, és felveszi velük a harcot. Mi több, úton-útfélen különös kézirat-töredékeket talál, amelyek a múlt vagy a jövő eseményeit tartalmazzák - nem más ez, mint Alan legújabb regényének, az Indulásnak a kézirata, amelyet a kimaradt egy hét alatt írhatott meg. Egyik támadója Stucky, a házikó igazi tulajdonosa, akit szintén magukkal ragadtak az árnyak, ezért végeznie kell vele...

A játékmenet még soha nem látott formában elevenedik meg a képernyőn. A játékmenet egyik fő része hogy Alan regényének lapjait megtalálva (melyet a játék egyszerűen csak Manuscript-nek hív) a történet eseményeinek bizonyos darabjai előre megjósolhatóakká válnak. A játékmenet másik legfontosabb rész a harcrendszer, melyben fontos szerepet játszik Alan aktuális fegyvere és zseblámpája.

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Remedy
Korosztály
15 éves kortól
Ár
6500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
690664
Hasonló termékek