Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Alice Madness Returns Ps3 játék (használt)
Alice Madness Returns Ps3 játék (használt)
25 000 Ft

Alice Madness Returns Ps3 játék (használt)

Alice Madness Returns Ps3 játék (használt)
Alice Madness Returns Ps3 játék (használt)

Alice Madness Returns Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti lemez, eredeti borító.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
25 000 Ft
Részletek

Az Alice: Madness Returns egy pszichológiai horror hack and slash akció-kaland platform videojáték, amelyet a független Spicy Horse stúdió fejlesztett ki és az Electronic Arts adott ki Microsoft Windows , PlayStation 3 és Xbox 360 platformra.

Az Alice: Madness Returns -t harmadik személy szemszögéből játsszák. A játékos irányítja Alice-t a játék teljes időtartama alatt, futva, ugrálva, kerülve, támadva és zsugorodva.

A harc során Alice érdekes fegyvereket is szerez, amelyeket többféleképpen is fel lehet használni. Elsődleges fegyvere a Vorpal Blade, egy díszített konyhakés. Arzenáljának fennmaradó része némileg hasonlít azokhoz a jóindulatú és hétköznapi tárgyakhoz, amelyek halálos minőséget kapnak Alice szennyezett Csodaországában az első játékban. A Pepper Grinder hajtókarral működtetett Gatling fegyverré válik, amellyel távolról támadnak és sertéspofát borsoznak. A hobbilovat kalapácsként használják súlyos sebzések okozására, valamint az akadályok és védelem áttörésére. A teáskanna ágyú teaszitákat lövell ki, amelyek felrobbanva súlyos károkat okoznak, és a Hobby Horse-hoz hasonlóan áttörik az akadályokat. Az ellenfelek által elejtett vagy a pályákon szétszórtan talált fogak összegyűjtésével a játékos ezeket az elemeket erősebb verziókra fejlesztheti. Két másik fegyvert nem lehet továbbfejleszteni, elsősorban azért, mert inkább védekező, mint közvetlenül támadó: az Umbrella pajzsként működik, amellyel eltéríthető és visszaverhető a legtöbb bejövő lövedék.

Alice egészségét számos rózsaszirom követi nyomon. Ha Alice egészségi állapota nullára csökken a játék során, a játékos kénytelen a legutóbbi ellenőrzőponton kezdeni. Óriási lila virágokba menve is regenerálhatod az egészséget. Ha leesik a platformokról a feneketlen gödrökbe vagy veszélyes folyadékokba, Alice nem sérül meg, hanem indítsa újra a közeli platformon. A játék bemutatja a Hysteria -t is , amely akkor használható, ha Alice egészségi állapota nagyon alacsony, és csak korlátozott ideig használható.

Az egyes szinteken való munka során a játékos különféle titkokat fedezhet fel. Az elsődleges mechanika az, hogy Alice zsugorodó főzetét használja a méret csökkentésére, lehetővé téve számára, hogy kis helyeken, például kulcslyukon átsétáljon, de láthatatlan platformokat és felületeket is felfedjen; a normál méretre való visszatérés után ezek a platformok lassan láthatatlanná válnak, és megkövetelik, hogy a játékos emlékezzen a helyükre. A disznópofákat, amelyek zajt adnak, amikor a játékos közel van, megütheti a paprikadarálóval, hogy új utakat tárjon fel. A Radula termek rövid kihívást jelentenek a játékos számára, amely befejezésekor egy tégely festéket ad; négy tégely megszerzése újabb rózsát szerez Alice egészségéért. Emlékeket lehet felvenni, amelyek hangfelvételeket biztosítanak, amelyek felfedik a játék háttértörténetének részeit.

Befejezése után a játékos elkezdhet egy új játékot pluszban , így újra végigjátszhatja a játékot, de megtarthatja az előző próbálkozásból származó összes fegyverét és fejlesztését. A menüből a játékos áttekintheti azokat az emlékeket is, amelyeket a játékon belül talált.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
18 éves kortól
Ár
25000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
849865
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek