Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Alien mini figura
Alien mini figura
2 500 Ft

Alien mini figura

Alien Xenomorph jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Az Alien Xenomorph, gyakran egyszerűen csak Xenomorph, az "Alien" filmek egyik központi lénye, amelyet a svájci születésű művész, H.R. Giger tervezett meg az 1979-ben bemutatott "Alien" című filmben való megjelenésre. A Xenomorph egy rosszindulatú, ragadozó faj, amely jellegzetes, félelmetes kinézettel rendelkezik.

Ezek néhány fontos tulajdonsága:

Kinézet: A Xenomorphnak számos változata van, de általában szürkés-fekete bőrrel, hosszú, csöpögő, sárga savval teli szájjal és agresszív, ragadozó viselkedéssel rendelkezik. Teste idegen és félelmetes, sok részletében organikus, de idegen technológiai elemeket is tartalmaz.

Tojások: A Xenomorphok fajfenntartó stratégiájának része az ún. tojások lerakása, amelyekből később kikelnek az új Xenomorphok. Ezek a tojások általában a környezetbe ültetett embereket vagy más élőlényeket használják megtermékenyítési célokra.

Facehugger: A Xenomorph életciklusának második szakasza a Facehugger, egy pókhoz hasonló lény, amely a tojásból kikel és egy gazdaszervezetre támad. A Facehugger egy csőrésszel kapcsolódik az áldozat arcához, és egy tojáshoz hasonló entitást ültet a gazdaszervezet gyomrába.

Emberi áldozatok: A Xenomorphok emberi áldozatokból fejlődnek ki, amelyeket a Facehugger parazitál. Ez az áldozat általában a Xenomorph faj biológiai anyagát használja a saját fejlődése során.

Erőteljes ragadozó képességek: A Xenomorphok nagyon veszélyes ragadozók. Gyorsak, erősek és kitartóak. Ráadásul rendelkeznek egy sor egyedi képességgel, például savas vérrel, amely lehetővé teszi számukra, hogy elpusztítsák az akadályokat vagy a ragadozókkal szembeni támadókat.

Könnyen alkalmazkodók: A Xenomorphok rendkívül intelligensek és alkalmazkodóképesek. Gyorsan tanulnak és alkalmazkodnak az új helyzetekhez vagy környezetekhez.

Összességében a Xenomorphok a sci-fi kultúra egyik leghíresebb és legijesztőbb lényei közé tartoznak, és számos "Alien" film, könyv és videojáték szereplői voltak.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
590628
Hasonló termékek