Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Assassin's Creed - Rogue Ps3 játék

Cikkszám: 
332059
Külső raktáron 1 db
7 990 Ft
Részletek

Assassin's Creed - Rogue Ps3 játék, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Az Assassin's Creed Rogue egy akció-kaland videojáték, amelyet a Ubisoft fejlesztett és adott ki. Az Assassin's Creed sorozat részeként 2014. november 11-én jelent meg PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra, majd később PC-re is.

Játékmenet és Történet

Történet: A játék főszereplője Shay Patrick Cormac, egy korábbi Assassin, aki az Assassinok árulója lesz és csatlakozik a Templarokhoz. A történet az 1750-es években játszódik, az Észak-Amerikai brit gyarmatokon, és a Hét éves háború idején. A játék eseményei közvetlenül összekapcsolódnak az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed IV: Black Flag eseményeivel, valamint felvezetőként szolgálnak az Assassin's Creed Unity-hez.

Játékmenet: A játékban a játékosok nyílt világú környezetben mozognak, amely magában foglalja az észak-atlanti régiót, az Appalache-hegységet és New York városát. A játékosok számos hajózási és szárazföldi küldetést teljesíthetnek, és különféle ellenségekkel harcolhatnak.

Új Funkciók és Elemei

Morrigan: Shay hajója, amelyet a játékosok irányíthatnak. Fejleszthető és felszerelhető különféle fegyverekkel, például égő olajjal és puckle ágyúval.

Ellenséges Assassinok: Shay-t más Assassinok üldözik, akik rejtett pengékkel és egyéb technikákkal támadnak rá, ahogy a játékos egy Assassin-ként tette a korábbi játékokban.

Fejlesztett lopakodás és harcrendszer: Az Assassin's Creed IV: Black Flag lopakodási és harcrendszerét továbbfejlesztették, hogy jobban illeszkedjenek Shay karakteréhez és képességeihez.

A játék dicséretet kapott a történetéért és a karakterekért, különösen Shay Patrick Cormac személyiségéért és motivációiért.

Az Assassin's Creed Rogue egy érdekes és egyedi nézőpontot kínál a Templarok és Assassinok közötti konfliktusra, és mélyíti a sorozat történetét.

 

Adatok
Kategória:
Ps3 játékok (használt)
Gyártó:
Ubisoft
Korosztály:
18 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Assassin's Creed - Rogue Ps3 játék
Assassin's Creed - Rogue Ps3 játék
7 990 Ft
Webáruház készítés