Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL (használt)
Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL (használt)
9 990 Ft

Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL (használt)

Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL (használt)
Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL (használt)

Baldur's Gate - Dark Alliance 2 Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

A Baldur's Gate: Dark Alliance II egy 2004 -es hack and slash akció-szerepjáték PlayStation 2 -re és Xbox -ra . A Black Isle Studios által fejlesztettjátékot az Interplay Entertainment adta ki , Észak-Amerikábana Vivendi Universal Games , Európában pedig az Avalon Interactive forgalmazza. Ez a 2001-es Baldur's Gate: Dark Alliance játék folytatása .

A játék a Dungeons & Dragons Forgotten Realms kampánybeállításában játszódik, a játékmenet pedig a 2000-ben megjelent Dungeons & Dragons 3rd Edition szabályain alapul .  A Dark Alliance II az eredeti Dark közvetlen folytatása. Alliance játék, amelyben a történet öt kalandozót követ, akik megpróbálják megmenteni Baldur's Gate -t egy növekvő gonosztól, és már az első játékban kideríteni a főszereplők sorsát.

A Baldur's Gate: Dark Alliance II egy valós idejű hack and slash akció-szerepjáték , 3D-s perspektívában , forgatható, háromnegyedes , felülről lefelé néző izometrikus nézetben . 

A játék elején a karakterstatisztikák előre be vannak állítva, és a játékos öt faj/ osztály kombináció közül választhat ; egy emberi barbár (Dorn Redbear), egy drow szerzetes (Vhaidra Uoswiir), egy holdelf nekromanta (Ysuran Auondril), egy törpe zsivány (Borador Goldhand) vagy egy emberi pap (Allessia Faithhammer). A játékos tapasztalati pontok megszerzésével személyre szabhatja karakterének statisztikáitellenségek legyőzésétől. Minden alkalommal, amikor a karakter szintje emelkedik, a szintnek megfelelő pontok járnak; azaz ha egy karakter a tizenkettes szintre emelkedik, a játékos tizenkét tapasztalati pontot kap, amit a karakter varázslataira és bravúrjaira költhet.  A karakter minden négy szintje után egy képességpontot kap, amelyet a hat alapvető tulajdonság (erő, intelligencia, bölcsesség, ügyesség, alkat, karizma) valamelyikére költhet.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Black Isle Studios
Korosztály
12 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
690200
Hasonló termékek